Välkommen till Nivås visnings­lägenheter

Mariehäll/­Bromma

Bo högt och ännu högre

I Nivå möter du en salig blandning av små och stora lägenheter, etagevåningar, balkonger och terrasser om vartannat.  Vi kallar dem för Nivå, Nivå Plus och Nivå Ateljé. Oavsett vilken lägenhet du väljer kommer du att bo högt, med Bällstaån och småbåtarna nedanför.

Välkommen hit och upplev känslan av hur det kommer att vara att bo här. Nu har vi flera visnings­lägenheter i olika storlekar och på olika nivåer, för dig att besöka och inspireras av. När och var vill du flytta in?

Visnings­lägenhet i Nivå Ateljé

4 rok, 157 kvm i etage med eget inrednings­koncept

Visnings­lägenhet Nivå - 3 rok, 56 kvm

Yteffektivitet när det är som bäst. En ljus, fin och flexibel trea. Här har du inte bara en utan två stora balkonger med sol i princip hela dagen.

Titta närmare på lägenheten

Visnings­lägenhet Nivå - 4 rok, 90 kvm

Välplanerad fyra med väl utny­ttjade ytor och stor balkong om ca 17 kvm med utsikt mot Bällstaån. En lägenhet som passar många familjer oavsett behov!

Titta närmare på lägenheten

Visnings­lägenhet Nivå, 5 rok, 117 kvm

Välplanerad femma med väl utny­ttjade ytor, fönster åt tre håll och öppen planlösning. Från köket har du tillgång till den stora uteplatsen med utsikt mot Bällstaån.

Titta närmare på lägenheten

Visnings­lägenhet Nivå, 4/5 rok, 122 kvm

Unik fyra i etage med möjlighet till ytterligare ett sovrum, komplett med två helt fantastiska terrasser i absolut bästa solläge och milsvid utsikt över norra Stockholm.

Titta närmare på lägenheten

Visnings­lägenhet Nivå Ateljé, 4 rok, 157 kvm

Dessa spektakulära ateljébostäder tar höjd för allas idéer. Välkommen hem till en etagelägenhet med 5,35 meter i takhöjd och utsikt mot Bällstaån.

Titta närmare på lägenheten

Gemensamma terrasser och föreningslokal

Högst upp i trapphus 16 finns två gemensamma takterrasser som kny­ts ihop av en föreningslokal med tillhörande kök. Hit är alla som bor i Nivå välkomna att njuta av utsikten och livet. Det gör att även de minsta hushållen som kanske saknar egen balkong, kommer att kunna ta del av det höga och fria läget.

Vill du läsa mer om Nivå?

Här finns allt från 1–5 rum och kök, och antalet olika planlösningar är många, många fler än så. Alla varsamt planerade för att varje kvadratmeter ska komma till sin rätt.

Ta mig vidare till projektsidan

Vill du läsa mer om Nivå Ateljé?

Här möts du av en imponerande takhöjd på 5,35 meter och en interiör som går i linje med lägenhetens platsspecifika arkitektur och design. Alla bostäder har en egen ingång och varsin stor uteplats som bjuder in till både långa middagar och långsamma helgfrukostar med utsikt över småbåtarna i hamnen.

Ta mig vidare till projektsidan

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder” för tredje året i rad!

Nöjdast kunder 2023