Inflyttningsklart i Boston

Boston i Midsommar­kransen är ett speciellt hus för oss och en chans att skapa något lite annorlunda. Lägenheterna är ljusa och öppna, med de sociala rummen närmast entrén, och de privata mer avskilt. I de större lägenheterna ligger kök och vardagsrum i soligt läge längs fasaden, med franska balkonger ut mot Tellusborgsvägen.

Det bästa med Boston

  • Underhållsfritt – Du kommer under en lång tid framöver inte behöva tänka på att renovera eller uppdatera din inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi.

  • Omtänksam arkitektur – Ett tegelhus i tidlös stil som smälter in i den kringliggande bebyggelsen och den småskaliga stadskaraktär som präglar Midsommar­kransen.

  • Både storstad och småstad – Utbudet av butiker, matställen och kultur är så stort i Midsommar­kransen att det känns som en egen småstad - 4 minuter från stan.

Inflyttningsklara bostäder i Boston

Vanliga frågor om våra bostäder i Boston:

Garageplats

Det finns parkeringsplatser placerade i garage under huset. För mer information om köstatus, kontakta mäklaren. 

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten, bredband samt bostadsrättstillägg. Hushållselen och varmvatten betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. 

Gemensamma utrymmen

 Det finns en gemensam uteplats.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer