Inflyttningsklart i Nacka strand Fabriken

På toppen av Nacka strand med utsikt från hav till stad ligger Fabriken. Med sina 15 våningar är högsta punkten i Nacka strand - här bor du med utsikt över Djurgården och Fjäderholmarna. De flesta lägenheter har generösa balkonger som ger utblickar i minst två väderstreck.  

Det bästa med Nacka strand Fabriken

  • Gemenskap - Umgås med vänner och familj på någon av de två innergårdarna utrustade med pergola, grill och växtplanteringar. På den nedre innergården finns även lekytor för barnen. 

  • Balkong, balkong och åter balkong - Vad sägs om 18 kvadratmeter balkong eller kanske 37? Samtliga lägenheter går över hörn, vilket ger utblickar i två väderstreck.

  • Tidlöst och trendigt - Bostäderna i Fabriken är Besqab Plus bostäder, det vill säga bostäder som har lite mer av allt. De är inredda i en exklusiv inredning med i ljusa tidlösa toner och material.

  • Det bästa av två världar - Du når snabbt Stockholm city med båt, buss, cykel och i framtiden även tunnelbana. I föreningen finns bilpool och gott om cykelplatser, vilket gör det enkelt att cykla hela året. 

Inflyttningsklara lägenheter i Nacka strand Fabriken

Vanliga frågor om våra bostäder i Fabriken:

Bilpool

Det finns en bilpool i kvarteret, placerad i garaget, som kan ny­ttjas av de boende i Brf Fabriken i Nacka, Brf Magasinet i Nacka och Brf Verkstaden i Nacka. I bilpoolen finns 2 st elbilar.

Garageplats

Parkeringsplatserna är placerade i ett gemensamt garage som delas med Brf Verkstaden i Nacka och Brf Magasinet i Nacka. Det finns också laddplatser för el- och laddhybridbilar.

Övernattningsrum

För övernattande gäster finns ett övernattningsrum med sovplats för två personer samt ett badrum med dusch. 

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten samt bostadsrättstillägg. Hushållselen och varmvatten betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. 

Gemensamma utrymmen

Det finns två innergårdar, en som nås från Lokomobilvägen och en från Tändkulevägen. På innergårdarna finns sittplatser under pergola, sandlåda, grill, cykelställ och växtplanteringar. På den nedre innergården finns även lekredskap. Det finns även leveransrum, grovtvättstuga och cykelverkstad.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen 

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer