Insert text here

Inflyttningsklart i Solna Parad Plus & Solna Estrad Plus

Längs med vägen som binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder växer ett ny­tt, gemytligt kvarter upp. Som en oas mitt i händelsernas centrum hittar du Solna Parad Plus och Solna Estrad Plus. Här bor du som vill ha nära till precis allt.

Det bästa med Solna Parad Plus och Solna Estrad Plus

  • Vill du ha högt läge, högt i tak och dubbla terrasser? - Då kommer du att gilla Solna Parad Plus. Högst upp i huset är bostäderna lite extra tilltagna med 3 meter i takhöjd, spännande takvinklar och utblick åt både höger och vänster. 
  • Dubbla balkonger eller dubbla terrasser? - I Solna Estrad Plus kan du välja. Här finns en tvåa med dubbla balkonger och en trea med dubbla terrasser.
  • Innerstad, ytterstad och Uppsala - Oavsett var du spenderar dina arbetsdagar är det lätt att sig dit. I närbelägna Solna C hoppar du på buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg.  
  • Läget. Med shopping, nöjen och gröna omgivningar runt hörnet - Läget mellan fartfylld galleria och joggarvänlig slottspark, ovanför snabbköp och apotek, ett stenkast från idrottshallar och skola löser de allra klurigaste av vardagspussel. 

Inflyttningsklara bostäder i Solna Parad Plus

Vanliga frågor om våra bostäder i Solna Parad Plus och Solna Estrad Plus:

Garageplats

Brf Solna Parad och Brf Solna Estrad hyr parkeringsplatser i centrumgaraget. Endast en hissfärd från lägenhetsdörren.

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten samt bostadsrättstillägg. Hushållselen och varmvatten betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. 

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma innergård är upphöjd över gatan och nås enbart från trapphuset. På gården finns sittplatser, sandlåda, lekredskap, cykelställ och växtplanteringar. Vintertid finns möjlighet till cykelförvaring i gemensamt utrymme på vinden.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer