Myntan - färdigställt 2020

Här bor skogstokiga familjer alldeles intill skogen med tio minuters promenad till Barnsjön.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Villa
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 47 om 5 - 6 rok
Inflyttning Från februari 2020
Status Slutsålt

Att köpa ny­produktion

Att köpa en ny­ bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt ny­a hem är ett av de största förtroenden vi kan få.

Att köpa ny­produktion

I kanten av skogen

Vi har valt att placera husen precis mellan skogsbrynet och det uppvuxna villaområdet. Här, mellan lugnet och livet, finner du hem som du kommer att trivas i. Med en färdigställd uteplats och egen skön terrass. Bara för dig att ställa ut solstolen. På knappa tio minuters promenad genom den omkringliggande skogen, når du Barnsjön. En vacker och lite trolsk badsjö. På promenadavstånd åt andra hållet ligger Tyresö Centrum. Här hittar du mataffärer, butiker, simhall, ishall och fotbollsplan. Flera förskolor och skolor finns i närområdet.

Läs mer om Tyresö

Tegel och tallar

Ett trivsamt hus för dig

Oavsett om du är i stadiet att bilda familj, har småttingar springande omkring, vuxna barn som är utflyttade eller precis sålt villan med den stora svårskötta trädgården, så passar husen i Myntan dig. Vi tänker oss att du vill bo bekvämt, men ändå vackert och stilfullt. Ett hem att vara stolt över, och med en stark hemkänsla. De flesta av husen byggs i två plan med 117 kvadratmeter boyta. Yteffektiva hem där varje kvadratmeter tagits tillvara.

Ett extra våningsplan med takkupa

För en ljusare och öppnare känsla har vi ritat in smart förvaring med låga skåp mellan hallen och matrummet. Nedervåningen har en öppen välkomnande planlösning, medan övervåningen är mer privat med tre sovrum och ett allrum. Är du med oss från början kan du påverka planlösningen själv, det går till exempel jättebra att göra om allrummet till ett extra sovrum. Husen har fasader i vackert tegel med mörkgrått plåttak. I fasaden finns också inslag av trä. Entrédörrarna får olika kulörer.

Vissa av husen sitter ihop två och två. Det är samma hus som radhusen men vi har kallat dem parhus eftersom du bara har en granne, och fönster på gaveln. Tio av husen får dessutom ett extra våningsplan på 40 kvm med takkupa. Här kan du göra precis vad du vill – ett extra sovrum, din drömateljé, Tyresös största ”walk-in-closet”, spelrum, hemmabio...möjligheterna är oändliga. Dessa hus kommer upp i ca 160 kvm boyta. Alla hus får en liten ombonad färdiggjord uteplats med en härlig altan samt ett kallförråd på fram- eller baksidan med sedumtak.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten