Inflyttningsklart i Skutan

Kvarteret Skutan i Norrberget ligger centralt vid Vaxholms huvudgata med gångavstånd till hamnen och all service. Här hittar du unika lägenheter placerade i låga byggnader i stil med befintlig vad sägs om etagelägenheter med uteplats mot fjärden, vindslägenheter med charmiga takkupor eller smarta tvåor med balkong. Här finns det ett drömboende för alla. 

Det bästa med Skutan

  • Centralt läge - Promenadavstånd till affärer, restauranger och båthamn. Skärgården som närmsta granne. 

  • Sjöutsikt – Över Skutviken och Vaxholmsfjärden med badplats, promenadstråk och småbåtshamn runt knuten. 

  • Varje lägenhet är unik – En lägenhet kan ha två balkonger och ett sovrum som en liten svit; med både badrum, klädkammare och balkong. En annan har egen uteplats i kvällssol och en takhöjd med mer än tre meter till nock.  

  • Extra fina inrednings­val i flera av lägenheterna. 

Se de inflyttningsklara lägenheterna trapphus för trapphus

Hovra över trapphusen för att se var de olika lägenheterna ligger

A
A

Trapphus 22

2 rok, 49 kvm

B
B

Trapphus 25

2 rok, 46 kvm
4 rok, 86 kvm
 
4 rok, 102 kvm

C
C

Trapphus 11

3 rok, 84 kvm
3 rok, 89 kvm
4 rok, 95 kvm

Titta närmare på våra 2:or i Skutan

Vanliga frågor om våra bostäder i Skutan:

Räntegaranti

Besqab erbjuder Bostadsrättföreningen en räntegaranti som kompenserar för ökade lånekostnader upp till en räntenivå på 5% under två år efter det att föreningens lån har slutplacerats. 

Garageplats

I garaget finns både laddplatser för elbil, platser med tillhörande förråd och dubbelplatser för två bilar. Alla större lägenheter är garanterade en plats. Garaget innehåller även parkeringsplatser som tillhör kommande kvarter vilka kommer kunna hyras ut som tidsbegränsade platser.   

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten samt bostadsrättstillägg. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 134 kr/mån för bredband och TV. Hushållselen och varmvatten betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. 

Gemensamma utrymmen

Utöver garage och en grön innergård med eftermiddagssol, finns även övernattningslägenhet och cykelverkstad.  

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen 

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Norrberget – en ny­ stadsdel växer fram 

Den ny­a stadsdelen kommer att bli en förlängning av och kny­ta ihop Vaxholms stadskärna, som nu kommer att sträcka sig från Söderhamnen, via huvudstråket Hamngatan och upp till Norrberget. Låg och varierad höjd och färgsättning på husen, små grönskande innegårdar, fina promenadstråk och torget som en naturlig mötesplats kommer att göra området till ett andningshål för såväl vaxholmsbor som besökare. 

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer