Inflyttningsklart i Fullerö Berså

I Fullerö Berså, alldeles i anslutning till vackra grönområden och skogen, erbjuder vi radhus för dig som uppskattar en enklare vardag och en rikare fritid. Stilrena och yteffektiva radhus om 113 kvm fördelade på 5 rok, såklart med egen täppa. På köpet har du hela parken alldeles utanför dörren, som ett extra rum. Läget i området har minimal genomfartstrafik. Lugnare för alla. 

Det bästa med Fullerö Berså

  • Barnvänligt och naturnära för en aktiv fritid – Du bor nära grönområden, skogen, parken, lekplatser, idrottsplaner, parkourpark, pulkabacke och mycket mer. 

  • Bra kommunikationerHär finns fina cykelvägar till Storvreta och Uppsala, tågen går med täta avgångar från Storvreta och bussar trafikerar området. Och med bil tar du dig snabbt upp på E4 och väg 290.

  • Service nära – Närbutik, bensinstation, bilverkstad finns på plats i området och i Storvreta hittar du det mesta du behöver få tag i. 

  • Skolor i närområdet – Det finns en förskola i området och i Storvreta finns flera låg- och mellanstadieskolor, en högstadieskola, flera förskolor, fritidshem och fritidsklubb. 

Inflyttningsklara bostäder i Fullerö Berså

Vanliga frågor om våra bostäder i Fullerö Berså:

Parkering

Alla bostäder har en egen parkeringsplats på sin uppfart. 

Förråd

Separat förråd finns i gemensam förrådsbyggnad. 

Ingår i månadsavgiften

Kallvatten och bostadsrättstillägg.

Underhållsfritt  

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen 

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer