Att köpa ny­produktion

Att köpa en ny­ bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt ny­a hem är ett av de största förtroenden vi kan få.

Vi har kompetensen, passionen och engagemanget. Vårt projektteam följer dig genom hela processen in i varje detalj, från din första intresseanmälan tills att du får ny­ckeln av oss och du flyttar in. Vi vet hur viktigt, spännande och roligt det är att planera för ett ny­tt hem. Vår ambition och vårt mål är att du som köpare av en Besqabbostad ska känna att du flyttar in i ditt drömhem. Fördelar med att köpa ny­produktion tycker vi är:

  • Du får ett helt ny­tt hem som ingen annan använt, förutom du. Du får dra av plasten på allt!
  • Du får ett modernt hem som är ny­producerat enligt de ny­aste teknikerna, av de bästa arkitekterna. Vilket betyder att ditt ny­a hem är välplanerat, inga döda ytor. Till exempel har vi tänkt hur ditt kök ska se ut för att du ska få plats med allt och samtidigt en tillräckligt stor arbetsyta, avståndet mellan spisen, kylen och vasken är anpassat till det bästa.
  • Då får ett långsiktigt hållbart hem, som är miljöcertifierat, har sunda miljövänliga materialval och har låg energiförbrukning. Det är anpassat för att du ska kunna leva ett hållbart liv, befrämjar rörelse i vardagen och har närhet till kollektivtrafik. Vi har även noga valt ut en plats att bygga bostäderna på som vi tror att folk vill bo på nu, och i framtiden.
  • Det är fasta priser, du slipper en nervös budgivning.
  • Du och dina grannar flyttar in samtidigt, så ni har mycket gemensamt, som t ex upptäcka närområdet tillsammans.
  • Besqabs bostadsrättsföreningar är anslutna till TryggBRF, som betyder att din förenings ekonomi är transparent och granskade i flera led

Bostadsköpet - så går det till

Våra bostäder börjar säljas i projekteringsskedet vilket innebär att bostäderna inte är byggda ännu. Det finns ritningar från arkitekten, dataanimerade bilder, kartor samt en modell på huset – det är detta som utgör bilden av din framtida bostad.

Om du är anmäld i vårt intresseregister får du kontinuerligt information från oss om projektet. Du får också inbjudan till säljstart och har möjlighet att boka en bostad innan de släpps till försäljning till allmänheten. Tiden för din anmälan avgör din köplats i intresseregistret för det specifika bostadsprojektet.

Senast en vecka innan säljstarten lägger vi ut information såsom planlösningar, priser och månadsavgifter på hemsidan så att du har tillgång till all information innan säljstarten.

När du väl har bestämt dig för en Besqabbostad ser vi till att du får regelbunden information via brev, e-post och informationsmöten. Dessutom kan du alltid kontakta våra mäklare för att få svar på dina frågor. Vi tycker det är viktigt att du vet var i byggprocessen vi är och håller dig informerad under hela tiden.