"Det är en ynnest att få jobba med det roligaste jag vet"

Anna Brink är inrednings­ansvarig på Besqab. Hon och hennes designteam är experter på att sammanföra bostadens övergripande koncept med inredning och design.

Hennes filosofi är att funktionen alltid är högst prioriterad - men aldrig på bekostnad av design, kvalitet eller hållbarhet. Den tanken går att följa hela vägen in i varje bostad signerad Besqab. Här berättar Anna mer om hur hon tänker kring och arbetar med vårt inrednings­koncept.
 

Intervju med Anna Brink, Besqabs inrednings­ansvarig

Anna Brink är inrednings­ansvarig på Besqab. Hon och hennes designteam är experter på att sammanföra bostadens övergripande koncept med inredning och design. Hennes filosofi är att funktionen alltid är högst prioriterad - men aldrig på bekostnad av design, kvalitet eller hållbarhet. Den tanken går att följa hela vägen in i varje bostad signerad Besqab. Här berättar Anna mer om hur hon tänker kring och arbetar med vårt inrednings­koncept. 

Hur kommer ett inrednings­koncept till? 

När du köper en bostad från Besqab så finns en tanke och vision bakom allt: platsen, omgivningen, arkitekturen, möjligheten till ett aktivt liv samt hållbarhet i alla led. Det faller sig naturligt att även inredningen följer samma vision. Vårt inrednings­koncept är omsorgsfullt framtaget av vårt designteam, med gedigen kunskap om vad ett Besqabhem är. Våra designers tar ansvar för hela konceptet – från första pennstrecket till sista penseldraget. På så sätt kan vi garantera att inredningen håller den höga nivå som vi vill erbjuda våra kunder, och att deras ny­a boende blir en plats att längta hem till. 

"Inredningen ska vara lika genomtänkt som allt annat" 

Varför har Besqab valt att erbjuda en färdig inrednings­linje? 

Besqab har lagt ned mycket både tid och jobb för att skapa så attraktiva bostäder som möjligt. Med ett designkoncept framtaget av professionella inredare som har många års erfarenhet om hur våra kunder önskar sitt drömhem, kan vi säkerställa att även inredning och design håller en hög nivå. Resulatet blir en harmoniskt inredd bostad, som är enkel att möblera, styla och göra till din egen. 

Vad kan kunderna förvänta sig av Besqab Design 2024/25? 

Vi utgår alltid från vad våra kunder drömmer om och behöver i sin ny­a bostad. Vi har lärt oss mycket under våra trettio år som bostadsbyggare, samtidigt är det jätteviktigt att vara lyhörd när samhället förändras. Intresset för inredning verkar aldrig sluta växa, och höga krav på hållbarhet har blivit en självklarhet. Vårt designkoncept går i klassiska toner med samtida touch på färgvalen. Badrummen, som är mer utmanande och kostsamma för kunderna att byta ut, går i en tidlös stil som kunden kan leva med i många år framöver. Köken har vi varit lite mer modiga med, fortfarande i klassisk stil, men med blinkning åt samtida trender.