Design och inredning

På Besqab vet vi hur ett boende från oss ska vara. Det finns en tanke bakom allt: platsen, omgivningen, arkitekturen, möjligheten till ett aktivt liv samt hållbarhet i alla led. För oss känns det naturligt att även inredningen följer samma vision.

Inrednings­konceptet från vårt designteam tar inspiration från rådande trender, men är framför allt gjort för att hålla. Du guidas förbi detaljer och svåra val till en helhet där form såväl som funktion är noggrant planerat. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Så jobbar vi med design och inredning

Det är allt fler som uppskattar och vill ha professionella lösningar på sin inredning. Hos oss är den tjänsten en del av vårt grundkoncept, den ingår i köpet. Utgångspunkten är att du ska leva ditt liv i bostaden. På det sättet är funktionen alltid viktigast. Men vi lägger samma vikt vid känslan av att komma hem och den omsorgen tar sig uttryck i vår design och inredning.

Läs mer

Vi följer inrednings­trenderna med stort intresse, men är kräsna med hur vi använder dem. I ett kök är det lättare att vara trendkänslig. Där sliter man hårdare på ytorna och det är både enklare och ofta välbehövligt att byta till exempel luckorna efter ett tiotal år. Ett badrum däremot, kan hålla i trettio år eller mer. Därför är badruminredningen tidlös, med klassiskt porslin och ljusa ny­anser.

Förvaringslösningarna har alltid varit jätteviktiga för våra kunder. Här ser vi till att bygga in en bra grund som var och en enkelt kan anpassa efter sina vanor och behov.

Grunden till vårt inrednings­koncept är hämtad från mer än trettio års erfarenhet av att bygga bostäder, vi har lärt oss vad som är viktigt för våra kunder. Arbetet börjar redan när vi projekterar bostäderna; ”funktion, design och tillgänglighet” finns som ett mantra från start. Alltid med ett tydligt och övergripande hållbarhetsperspektiv.

Hållbarheten är viktig för oss, därför svanenmärker vi våra projekt. Det betyder att du som kund kan vara trygg med att både vi och våra leverantörer lever upp till Svanens högt ställda krav. Vi är också noggranna med att alla har justa arbetsförhållanden, oavsett var i världen vi handlar ifrån.

En moodboard för Besqab Design 2024/25

Besqab Design 2024/25

Tidlös form, med inspiration från samtiden

Besqab Design 2024/25 är omsorgsfullt framtaget av vårt erfarna designteam. Stilen är tidlös, med fokus på hög kvalitet i material och design men alltid med hänsyn och inspiration från rådande trender. Inspirationen kommer också från den skandinaviska naturen och ljuset. Det märks inte minst i den klassiska färgpaletten som går i mjuka, neutrala toner med samtida accenter. Konceptet vilar på grunden av allt som är viktigt för oss, med utgångspunkt för vad ett äkta Besqabhem ska erbjuda.

Besqab Design 2024/25

Träffa Anna Brink

Anna Brink är inrednings­ansvarig på Besqab. Hennes filosofi är att funktionen alltid är högst prioriterad - men aldrig på bekostnad av design, kvalitet eller hållbarhet. Den tanken går att följa hela vägen in i varje bostad signerad Besqab. Här berättar Anna mer om hur hon tänker kring och arbetar med Besqabs inrednings­koncept.

Läs hela intervjun här