Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.

Vi har kompetensen, passionen och engagemanget. Vårt projektteam följer dig genom hela processen in i varje detalj, från din första intresseanmälan tills att du får nyckeln av oss och du flyttar in. Vi vet hur viktigt, spännande och roligt det är att planera för ett nytt hem. Vår ambition och vårt mål är att du som köpare av en Besqabbostad ska känna att du flyttar in i ditt drömhem.

Bostadsköpet

Våra bostäder börjar säljas i projekteringsskedet vilket innebär att bostäderna inte är byggda ännu. Det finns ritningar från arkitekten, dataanimerade bilder, kartor samt en modell på huset – det är detta som utgör bilden av din framtida bostad.

Om du är anmäld i vårt intresseregister får du kontinuerligt information från oss om projektet. Du får också inbjudan till säljstart och har möjlighet att boka en bostad innan de släpps till försäljning till allmänheten. Tiden för din anmälan avgör din köplats i intresseregistret för det specifika bostadsprojektet.

Senast en vecka innan säljstarten lägger vi ut information såsom planlösningar, priser och månadsavgifter på hemsidan så att du har tillgång till all information innan säljstarten.

När du väl har bestämt dig för en Besqabbostad ser vi till att du får regelbunden information via brev, e-post och informationsmöten. Dessutom kan du alltid kontakta våra mäklare för att få svar på dina frågor. Vi tycker det är viktigt att du vet var i byggprocessen vi är och håller dig informerad under hela tiden.