Planerad säljstart 2023 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 48 om 2 - 5 rok
Inflyttning Ej Fastställt
Status Planerat

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Aktuellt om Lilla häll

Sätt strandkant på vardagen

Närheten till vattnet och den långa strandpromenaden bidrar till att skapa en lugn och livsnjutig stämning. Här sänks tröskeln till att bjuda in en vän på ett kvällsdopp eller äventyr på långfärdsskridskor. I Axelsbergs centrum finns allt du behöver i form av från matbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral och tunnelbana. I närheten finns även ett stort utbud av både för- och grundskolor.

Livet i Lilla häll

I den närliggande skogen ligger Eolshälls 4H-gård med gulliga djur, en gårdsbutik och café. Är du båtintresserad ligger Hägerstens båtklubb alldeles intill och läget är optimalt för vattensporter som kajak eller SUP. Vintervikens blommande kolonigårdar med tillhörande café är ett populärt besöksmål året om, och Konditori Lyran är även det ett trevligt utflyktsmål – missa inte att klättra upp i tornet för en strålande utsikt över Mälaren!

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Läs mer

Kajakplats ingår

Lilla häll består av två bostadshus med träfasader som stolt blickar ut över Mälaren. Mellan de två huskropparna hittar du en trevlig och grönskande innergård, som gjord för middag ute eller en kopp kaffe efter morgondoppet. I husets övriga gemensamma utrymmen finns garage, kajakförråd och en mini-cykelverkstad – perfekt om du längtar efter en ny hobby.

Det bästa av Söder om Söder + Söder

Söderort - eller söder om söder som det också kallas - är mer populärt än någonsin. I Lilla häll bor du på kort cykelavstånd till Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan som tillsammans levererar ett oslagbart utbud av trendiga restauranger, trevliga pubar, bagerier, parker, klassiska kvartersbiografer och klättringsmöjligheter. Och när stadslängtan blir för stark ligger Hornstull bara nio minuter bort med tunnelbanan.

Design och inredning

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inredningslinjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Våra inredningslinjer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Cathrin Folkesson, Nytt Hem

Restider

I närheten