Här kan du följa projektet steg för steg

2023-09-21

Försäljningen av Lilla häll har startat

Vi är glada för det stora intresset som har visats för projektet sedan start och kunde vid säljstart konstatera att intresset, trots rådande och något avvaktande läge på bostadsmarknaden, bestått. De tio lägenheter som initialt släpptes till försäljning vid säljstart såldes direkt och flertalet därefter.

Varmt välkommen att kontakta vår mäklare Cathrin Folkesson, Ny­tt Hem för mer information anmäl ditt intresse för att bli inbjuden till kommande säljstarter.
Telefon: 070-794 51 63
E-post: cathrin.folkesson@ny­tthem.se

2023-07-03

Bygglovet godkänt

Vi tar ett ytterligare steg framåt med den glada ny­heten att bygglovet för Lilla häll nu är på plats. Och med det fortsätter vi mot säljstart med full fart. Du som anmält ditt intresse för projektet kommer att få en inbjudan till säljstarten via e-post när det börjar närma sig. Har du frågor innan dess är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

2022-06-28

Detaljplanen har vunnit laga kraft!

Vi är glada att vi kan berätta att detaljplanen för Lilla häll är antagen.

Läs mer

Vi är glada att vi kan berätta att detaljplanen för Lilla häll är antagen. Just nu håller vi på att förbereda alla bilder och annat material som vi behöver för att kunna visa hur allt kommer att se ut i detalj. Om du har anmält dig som intressent för Lilla häll kommer du att få en inbjudan till säljstarten via e-post. Har du frågor innan dess är du alltid välkommen att höra av dig till oss!