Här kan du följa projektet steg för steg

2024-01-19

Produktionsstart

Det är med stor glädje vi nu kan meddela att Lilla häll är produktionsstartat och att förvandlingen av siluetten på den lilla höjden intill Mälaren i Hägersten snart inleds.

Projektet säljstartade under sensommaren 2023 och har nu nått en försäljningsgrad som överstiger 30 procent.

Under 2024 sker nästa säljstart – för att ta del av information om denna är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan för projektet.

Bostäderna är klara för inflyttning under 2025.

2023-09-21

Försäljningen av Lilla häll har startat

Vi är glada för det stora intresset som har visats för projektet sedan start och kunde vid säljstart konstatera att intresset, trots rådande och något avvaktande läge på bostadsmarknaden, bestått. De tio lägenheter som initialt släpptes till försäljning vid säljstart såldes direkt och flertalet därefter.

Läs mer

Varmt välkommen att kontakta vår mäklare Cathrin Folkesson, Ny­tt Hem för mer information anmäl ditt intresse för att bli inbjuden till kommande säljstarter.
Telefon: 070-794 51 63
E-post: cathrin.folkesson@ny­tthem.se

2023-07-03

Bygglovet godkänt

Vi tar ett ytterligare steg framåt med den glada ny­heten att bygglovet för Lilla häll nu är på plats. Och med det fortsätter vi mot säljstart med full fart. Du som anmält ditt intresse för projektet kommer att få en inbjudan till säljstarten via e-post när det börjar närma sig. Har du frågor innan dess är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

2022-06-28

Detaljplanen har vunnit laga kraft!

Vi är glada att vi kan berätta att detaljplanen för Lilla häll är antagen.

Läs mer

Vi är glada att vi kan berätta att detaljplanen för Lilla häll är antagen. Just nu håller vi på att förbereda alla bilder och annat material som vi behöver för att kunna visa hur allt kommer att se ut i detalj. Om du har anmält dig som intressent för Lilla häll kommer du att få en inbjudan till säljstarten via e-post. Har du frågor innan dess är du alltid välkommen att höra av dig till oss!