Projektbeskrivning

Bostadstyp Småhus bostadsrätter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 22 om 5 - 6 rok
Arkitekt A-sidan
Status Slutsålt

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Ett modernt boende

Formgivningen är modern med en stilfull arkitektur som för
tankarna till de engelska radhusen. Fasaderna har varma färger varierat i tegel och trä. Gatubilden får ett livfullt och stadsmässigt utseende tack vare variationen i hushöjden och det skiftande materialvalet. Stora fönster ger fint ljusinsläpp i huset. En välkomnande miljö för hela familjen att komma hem till!

Familjen Forss

Från dröm till beslut, till radhusliv

På Bäcklösavägen i Ultuna Trädgårdsstad bor familjen Forss i ett alldeles nytt radhus. Det är Josefin och Esbjörn tillsammans med barnen Saga och Lova, och lagotton Tora.

Josefin och Esbjörn bodde i en lägenhet i Uppsala när husdrömmarna började ta fart. Esbjörn ville egentligen helst bo kvar inne i stan, medan det viktigaste för Josefin var att få lite större.

”Men vi tar oss fortfarande snabbt in till Uppsala. Det är nedförsbacke halva vägen så man cyklar på knappt tjugo minuter. Och bussen går var tionde minut”, säger Esbjörn. 

”Vi började titta lite på radhus inne i stan, men för att ha råd att köpa något i centrala Uppsala skulle vi ha varit tvungna att göra avkall på något. Vi hade fått välja bort trädgård eller köpa något i mycket sämre skick”, säger Josefin. De hade hela tiden varit överens om att de ville ha ett radhus och att det skulle vara nyproduktion. Ingen av dem gillar att snickra eller renovera och en liten trädgård räcker gott. ”Vi ville ha ett hus där allt fungerar”, säger båda unisont.

”Läget var jätteviktigt för oss. Vi ville ha nära till jobb, förskolor och pendlingsmöjligheter. Här bor vi också på rätt sida stan för att enkelt kunna ta oss med bil till Stockholm eller Arlanda. Dessutom har jag både mina syskon och min mamma i närheten, bara tio minuter bort med elcykeln. Det har blivit så enkelt för oss att ses spontant även på vardagar”, fortsätter Esbjörn.

Familjen flyttade in i mars. Nu har de hunnit bo in sig lite grand och vi frågar dem hur det känns. ”Det bästa med huset är altanen. Vi fick en grill när jag fyllde år och vi har redan grillat mer den här våren än vi gjort totalt under våra sju år tillsammans. Vi har blivit riktiga altanmänniskor!”, berättar Esbjörn. ”Helheten känns så himla bra. Planlösningen på nedervåningen, att hela familjen kan vara på samma plats”, fyller Josefin i. Saga hör vad vi pratar om och poängterar att hon tycker att det bästa med huset är smultronen som växer i trädgården.

Saga har redan hittat nya lekkamrater, en av dem kommer till och med att gå på samma förskola. Men det är inte bara huset som är nytt, det är ju ett helt nytt område att lära känna också. En ledig dag tar familjen Forss gärna cykeln och åker på utflykt. Det kan bli en badtur till Vårdsätraviken eller en rundtur för att prova olika lekparker. Gärna med picknicken packad.

Josefin avslutar med att säga att de är nöjda med huset och byggprocessen. ”Det har gjorts ett bra hantverk. Och så fort vi har haft frågor har vi fått svar från Hanna på Besqab på en gång. Allt har skötts proffsigt, det känns tryggt. Här ska vi bo länge, härifrån får ni bära ut mig”.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten