Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Bromma

Ceremonimästaren

Visning

Söndag 26/5
Kl 15:30-17:00

Läs mer

Ceremonimästaren

Är det verkligen möjligt att det går att få ett ny­byggt stadsradhus i ett trevligt, etablerat bostadsområde ett par hundra meter från vattnet, granne med ett naturreservat och bara 30 minuter till Stockholm city? Ja, på Tyska Bottens väg i Bromma bygger vi 20 stilrena stadsradhus i tre plan, som samspelar med både naturen och den omkringliggande bebyggelsen. Här är det promenadavstånd till skolan och nära till rekreation i skogen eller vid Mälarens strand.

Läs mer

Radhusen är vackert belägna i en sluttning med uppvuxna träd och entré mot Tyska Bottens väg. Utanför dörren finns en välkomnande uteplats med angränsande häckar som skyddar mot insyn. Varje hus har även egen tomt i sydväst, med uteplats som angränsar till naturmarken.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 20 om 5-5,5 rok
Inflyttning Från december 2024 - april 2025
Status Planerat
Svanenmärkt JaSäljstart

Söndag den 26/5 kl 15:30 – 17:00
Läs mer

En trädörr med fönsterparti och bronsfärgat handtag

Besqab går samman med Aros Bostad

Besqab och Aros Bostad går samman och bildar en stark utmanare på bostadsmarknaden i Stockholm och Uppsala.

Läs mer

Områdesskiss

Rum för hela familjen

I husets entréplan har vi samlat utrymmen för tvätt och klädvård, vilket underlättar för familjer med småbarn eller husdjur som gärna är ute i ur och skur.

Här finns också ett badrum, två förråd för hela familjens hobbyutrustning samt ett allrum för filmkvällar. De större enheterna har även ett extra sovrum, arbetsrum eller gästrum på entréplan.

Läs mer

En trappa upp finns sällskapsytor med kök, stor matplats och vardagsrum med utsikt mot naturen som angränsar till baksidans uteplats. De större husen får gäst-wc och de mindre husen får en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

På det tredje planet finns tre sovrum och ett stort badrum med badkar. Det stora sovrummet får en privat klädkammare med fönster ut mot baksidan, som även kan användas som arbetsplats.

Form och funktion – hand i hand

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder. 

Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Illustrationsbilder

Ett område för den moderna familjen

Ceremonimästaren blir ett område för den moderna familjen i ett befintligt bostadsområde med naturen runt knuten.

Under husens planering har vi tänkt på att hålla nere framtida driftkostnader och valt hållbara material för att er bostad ska bli så bra som möjligt. Vid färdigställandet kommer vi att ansöka om projektets Svanen-certifiering.

Alla hus får digitala lås och parkeringsplatserna utrustas med laddstolpar.

I närområdet finns tillgång till alla former av rekreation

Det ny­a kvarteret är genombrutet av en park som leder upp till utsiktsberget mot Kärsön och Drottningholm.

I närområdet finns tillgång till alla former av rekreation som cykling, helgpromenader i naturreservatet eller en löptur till sjön Judarn direkt efter jobbet. Ett par hundra meter bort ligger Mälaren med fina klippbad och på tio minuters promenadavstånd finns Ängbybadets sandstrand.

Läs mer

Förskolan Tyska Bottens väg och Nockebyhovs skola, vars verksamhet riktar sig upp till årskurs tre, ligger längs samma gata som Ceremonimästaren. Brommaplans serviceutbud finns ett par minuter bort med buss eller bil. De privata parkeringsplatserna är belägna på bekvämt avstånd vid kortsidan av radhuslängan, vilket gör att båda sidor av huset kan ny­ttjas för trädgårdsändamål

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp
Karin Kjellander Kinch

Karin Kjellander Kinch

+46 70 860 22 18 | karin@fjelkners.se

Restider

I närheten

Visning

söndag 26/5 15:30-17:00

Lägg till i kalender

Datum: Söndag den 19:e maj Tid: 15:30 – 17:00 Visnings­lokal för interiör: Mitt emot Löfströms allé 6C, Sundbyberg Tomtvisning: Mitt emot Tyska Bottens väg 50, Bromma Meddela gärna våra mäklare om du vill komma på visningen.