Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Säljstart pågår

Nu startar försäljningen av den sista av tre etapper i Ekerövallen och som namnet antyder ligger dessa bostäder närmast Mälarens strand.

I den digitala bostadsväljaren kan du se alla tillgängliga bostäder och priser, utforska planlösningar och tomter för alla bostäder som är till salu just nu och såklart göra din köpanmälan.
Läs mer och gör köpanmälan

Projektbeskrivning

Bostadstyp Parhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 22 st om 5-6 rok
Inflyttning Från december 2024 - april 2025
Status Till salu

En trädörr med fönsterparti och bronsfärgat handtag

Besqab går samman med Aros Bostad

Besqab och Aros Bostad går samman och bildar en stark utmanare på bostadsmarknaden i Stockholm och Uppsala.

Läs mer

Modern och lummig trädgårdsstad med utsikt mot Mälaren

Ekerövallen består av totalt 57 radhus och kedjehus som bildar fem små kvarter i ett eget bostadsområde. Här kan barnen lära sig cykla på gatan eller springa mellan husen till områdets egna lekplats. Sjösidans 22 bostäder är den sista av totalt tre etapper som byggs inom Ekerövallen och som namnet antyder ligger dessa bostäder närmast Mälarens strand.

Läs mer

På bara några minuters promenad når du Mälarens strand med flera bad, båtplatser och marina. Inom Ekerövallens skyddade område finns en egen lekpark och i närområdet finns allt från badhus till skidbacke och skatepark.

Ekerövallens hus har en charmigt oregelbunden arkitektur och erbjuder bostäder av olika storlekar och med stor flexibilitet. Alla hus har kök, vardagsrum och matplats på entréplan, med en stor altan och egen liten trädgård utanför glasdörrarna.

I den sista etappen, Ekerövallen Sjösidan, går det att välja på ett hus i två plan med tre sovrum som enkelt går att utöka till fyra, eller ett lite större hus i tre plan med en takterrass, två allrum och tre sovrum. Med enkla grepp kan planlösningen utökas ända upp till sex sovrum och ett allrum.

Välkommen till Ekerövallen Sjösidan.

Bostäder och priser

Två olika husmodeller

I Ekerövallen Sjösidan finns det två olika husmodeller; 106 kvm i två plan eller 139 kvm i tre plan med takterrass.

Gemensamt för samtliga bostäder är att de planerats med stor omsorg för att få plats med alla vardagens funktioner och ändå kännas öppna och ljusa.

Läs mer

Från den välkomnande entrén är det direkt access till kök och matplats, med öppen siktlinje rakt igenom huset och ut mot trädgården. Här finns gott om utrymme för matlagning och socialt umgänge, både inomhus och vidare ut på den egna altanen. På entréplan finns ett stort badrum med badkar och tvättmöjligheter, vilket kan underlätta vardagen för både barnfamiljer och hundägare.

Stor flexibilitet i planlösningarna

Radhusens övre våningsplan bildar en mer privat sfär, med stor flexibilitet i planlösningarna.

En trappa upp finns tre sovrum, ett badrum med dusch och ett allrum med en fransk balkong för extra ljusinsläpp. Om man önskar ett extra sovrum i stället för allrum är det enkelt att sätta upp en avskiljande vägg mot trapphallen.

Läs mer

De större bostäderna har ett tredje plan med takterrass och ett stort öppet rum med utsikt åt tre väderstreck. Detta kan användas som ett härligt lekrum eller avskilt sovrum, eller kanske en egen plats för tonåringarna. Även på detta plan finns flexibilitet. I stället för ett öppet rum går det enkelt att tillskapa två sovrum och ett mindre allrum eller arbetsrum.

Svanenhus har ett lågt energibehov och byggs med sunda materiaval

Sjösidans bostäder certifieras enligt Svanen, vilket säkerställer bostäder som är bättre för både miljön, klimatet och de boende.

Svanenhus har ett lågt energibehov och byggs med sunda materialval som ger en god inomhusmiljö. Husen har trästommar och träfasader som är målade i varierade kulörer i ljusa toner. Arkitekturen i området är sammanhållen men eftersom husen har olika antal våningar, och skiljer sig åt i detaljer, skapas ett trevligt och varierat område.

Läs mer

Samtliga hus förses med förråd, asfalterad uppfart och carport. Den senare har plats för en bil under tak, men ytterligare en bil får plats på uppfarten. Parkeringen förbereds för laddstolpe för elbil. Ytterdörren får ett digitalt lås som kan anpassas för automatisk låsning och upplåsning med hjälp av kod eller ny­ckelbricka. Varje familjemedlem kan få en egen kod och gäster eller hantverkare kan få en tillfällig kod som gäller en viss period.

Form och funktion – hand i hand

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder.

Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Illustrationsbilder

Området

På bara några minuters promenad når du Mälarens strand med flera bad, båtplatser och marina. Inom Ekerövallens skyddade område finns en egen lekpark och i närområdet finns allt från badhus till skidbacke och skatepark

Läs mer om området här

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp

Visning

Vad roligt att du vill komma på visning.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid, välkommen!

Restider

I närheten