Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Enskede

Ett klassiskt område

Enskede har varit ett populärt område att bo i sedan decennier tillbaka. Idag hittar du mängder av olika bostadstyper runt omkring. Ta en promenad genom Enskede och upplev en tidsresa genom lummiga villakvarter, charmiga radhusområden och de flerfamiljshus som byggdes under 1930-talet.

Besqabs bostäder i Enskede

Enskede

Hemskogshöjden

För dig som älskar skogen. Eller gillar i alla fall. Du som gärna bor bland trädtopparna men hellre har 2 minuter till tunnelbanan än bara vildmark utanför dörren.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 59 om 1 - 4 rok

Inflyttning 2019

Enskedeparkens bageri, bageri och café som vunnit Gulddraken

Linnea Rimeik

”Jag har jobbat här i ett och ett halvt år och bor i Svedmyra. Här är det nära till allt, det är väldigt gemytligt, lite småstadskänsla tycker jag. Ridskolan här bredvid är populär och den bidrar till den lite lantliga atmosfären. Alla som jobbar på cafét bor i närområdet. Vi känner folk som kommer och kan ge dem mer personlig service. Jag har jobbat på andra caféer tidigare och det är inte alls samma sak, mycket mer anony­mt."

Ica Bea, den legendariska matbutiken som öppnade 1969

Leffe Norman

”Jag bor i Gamla Enskede och har bara 10 minuter till jobbet. På Bea har jag jobbat i mer än 12 år och här trivs jag verkligen. Det är otroligt trevliga kollegor och vi månar om våra kunder, de blir som ens vänner. Området är lugnt och skönt och man behöver knappt låsa dörren om man går hemifrån. Min favoritpark är Margaretaparken som ligger ett stenkast från där jag bor, men det finns många fina grönområden här omkring.”

Maudes hotel

Maude Ärnström

”Mitt hotell ligger i en idyll av småhus med fantastiska vackra trädgårdar. Sedan vi öppnade för snart 20 år sedan har vi tagit emot mest affärsresenärer och utländska turister. Men på senare år har vi fått en ny­ kundgrupp. Det är föräldrar till dem som köper bostad i området."