Nacka

Besqabs bostäder i Nacka

Nacka

Nacka Ekudden

Fingerörtsvägen ligger vackert i centrala Nacka mellan det uppvuxna bostadsområdet Ekudden och Järla sjö. Här utvecklar vi bostäder som anpassas väl till platsen och den övriga äldre bebyggelsen. Bostäderna får ett högt läge där vissa kommer att få utsikt över vattnet.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Äganderätt

Bostäder 50 om 1-4 rok

Inflyttning Under planering

Nacka

Saltängen

På Ugglevägen i det lugna och trevliga området Saltängen, planerar vi att bygga två hus med totalt 54 lägenheter. Husen kommer att landa rakt ner i den härliga naturen i ett uppväxt område där arkitekturen kny­ter an till den övriga bebyggelsen. Precis intill husen finns en lummig skogsbacke.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 54 om 1 - 5 rok

Inflyttning Under planering

Nacka

Nacka strand

Uppe på höjden i Nacka strand uppför vi totalt ca 200 ny­a bostadsrätter. Nacka strand består av projekten Verkstaden, Magasinet och Fabriken. Här bor du med utsikt över havet och Djurgården endast 3 distansminuter från Stockholms hjärta.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 146 om 1 - 6 rok

Inflyttning Etappvis med start 2022 fram till hösten 2023

Nacka

Nacka strand Fabriken

Fabriken är med sina 15 våningar det högsta i Nacka strand - här bor du med utsikt över Djurgården och Fjäderholmarna. Med sin bronsfärgade och böljande fasad är den ett alldeles ny­tt landmärke. De flesta lägenheter har generösa balkonger som ger utblickar i minst två väderstreck. I Fabriken hittar du lediga lägenheter med inflyttning 2023.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 49 om 2 - 4 rok

Inflyttning November 2023-Januari 2024