Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Snättringe / Huddinge

Tallbacken

Som att bo i en tallskog på landet, fast väldigt nära stan

Det är inte en slump att vi har döpt vårt projekt till Tallbacken. Bostadsområdet ligger nedanför en södervänd sluttning, som övergår i en rejäl höjd dit man kan klättra upp och få en fin överblick över närområdet. Här uppifrån ser man både skolan, förskolan och Källbrinks idrottsområde.

Läs mer

Närheten till naturen är påtaglig och området är perfekt beläget för den som gillar natur och motion. Gömmarens naturreservat med stigar för cykling, löpning och ridning ligger endast någon minut bort. På andra sidan vägen ligger Källbrink med fotbollsplaner, idrottsplats och tennishall. Här finns även den närmsta skolan och förskolan, som man bäst kommer till genom att snedda mellan ängar och fårhagar.

Tallbacken ligger i området Snättringe i Huddinge kommun. Härifrån kan du cykla eller ta buss till både Stuvsta och Huddinge Centrum. Sommartid kan du packa badväskan efter jobbet och välja på klippbad i skogen eller bryggbad med restaurang. Vintertid plogas skridskobanor i närheten och Flottsbrobacken ligger 10 minuter bort för längd- och utförsåkning.

Välkommen till Tallbacken.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 15 st om 5 rok
Inflyttning Våren 2024
Status Till salu
Svanenmärkt Ja

En trädörr med fönsterparti och bronsfärgat handtag

Besqab går samman med Aros Bostad

Besqab och Aros Bostad går samman och bildar en stark utmanare på bostadsmarknaden i Stockholm och Uppsala.

Läs mer

Bostäderna

Husen har liggande träfasad i en grå kulör som harmoniserar med plåttaket. Moderna fönsterpartier ger bra och fint ljus, samt bidrar till husens karaktär.

På tomterna finns det gott om utrymme för både lek och middagar, eller plats att bara njuta av den intilliggande naturen. Husen får digitala lås.

130 genomtänka kvadratmeter

Vi tycker själva att arkitekten har skapat väldigt fina planlösningar för våra radhus. Boytan om 130 kvm har alla funktioner som man kan önska sig i en villa; med avskild hall, två matplatser i markplan och separat tvättstuga.

Entrévåningarnas öppna planlösning skapar genomsikt och stor rumskänsla. Här finns plats för matlagning och socialt umgänge, medan det övre planet blir mer privat. På andra våningen finns möjlighet till fyra sovrum och ett allrum. Eller tre sovrum, ett allrum och ett separat kontor för hemmajobbaren. 

Form och funktion – hand i hand

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder.

Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Visionsbilder

Ett område för den moderna familjen

Tallbacken blir ett område för den moderna familjen i ett befintligt bostadsområde med naturen runt knuten.

Under husens planering har vi tänkt på att hålla nere framtida driftkostnader och valt hållbara material för att er bostad ska bli så bra som möjligt. Under våren kommer vi att ansöka om projektets Svanen-certifiering.

Alla tomter utrustas med laddstolpar så att ni kan ladda er bil.

Området

Att ett område ligger mitt i naturen och ändå nära till all tänkbar service och kommunikationer kan låta som en kliché, men för den här delen av Snättringe så är det fullkomligt sant. 

Om du utgår från Tallbacken och korsar Gamla Stockholmsvägen kan du ta genvägen rakt över fårhagarna bort till Källbrinksskolan. Här finns skolklasser från förskola till högstadium och en idrottshall som ny­ttjas av både gymnastik- och innebandyföreningar. Håller du istället lite snett åt höger kommer du upp till Källbrinks idrottsplats med flera fotbollsplaner, tennisklubb med utomhus- och inomhusbanor sam ten utomhusarena för friidrott. Här finns även upplysta motionsspår i skogsmiljö.

Läs mer

Väljer du istället att följa Gamla Stockholmsvägen västerut kommer du straxt till Gömmarens naturreservat med vandrignsleder, badplats och uppmärkta skogsslingor för både löpare, cyklare och ryttare. Från Tallbacken har du cykelavstånd till två badsjöar och två olika ridskolor. En tio minuters bilfärd tar dig till Flottsbro, södra Stockholms största skidbacke, med flera liftar och nedfarter som även är öppna sommartid för downhill-åkning med mountiain bike.

Korta avstånd

För den som vill ta sig till service och shopping går det att hoppa på bussen precis nedanför området och åka sex minuter bort till Huddinge Centrum. 

Det går precis lika bra att cykla, avståndet är kort och det finns fina cykelvägar. Huddinge Centrum är ett utomhuscentrum med alla de större kedjorna och ett flertal restauranger och caféer. Det finns en matbutik på gångavstånd från Tallbacken och flera mysiga caféer, bland annat Café Ny­torp i den lilla röda stugan vid Källbrinks idrottsplats och Fullersta Gård med anor från 1600-talet.

Läs mer

En dåglig bevarad hemlighet i området är att du kan cykla längs med "brandvägen" genom naturreservatet och ta dig bakvägen bort till Kungens Kurvas hela utbud av butiker. Här ligger även Zetas trädgård som är världsberömd i hela Stockholm för sin fina miljö och trevliga café.

Köpprocess

Ta det av mer information om vår köpprocess, länk

En trygg bostadsaffär och månadsavgift

En trygg ekonomi, väl omhändertagna bostadsprojekt och ett personligt engagemang är viktiga frågor för oss. För att öka tryggheten i en av livets största investeringar så omfattas alla våra projekt av ett trygghets­paket.​

Läs mer om Tallbackens trygghets­paket här


Interiör- och exteriörbilderna är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp

Visning

Vad roligt att du vill komma på visning.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid, välkommen!

Restider

I närheten