Radhus i lantlig idyll

I Vallentuna bygger vi nu välplanerade radhus i två olika storlekar med egen trädgård och altan. Här bor du naturskönt med skogen runt knuten i lantlig idyll samtidigt med närhet till både Roslagsbanan och Vallentuna centrum med caféer och restauranger.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder Ca 22 st om 5 rok
Inflyttning Ej fastställt
Status Planerat

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Närhet till vackra omgivningar

Området kommer att ha små kvartersgator där barnen kan cykla, leka och spela fotboll. På tomten finns plats för både studsmatta och egna odlingar.

I närområdet finns Ubbysjön som är ett vackert naturreservat med fina bryggångar över sjön och stigar runtomkring och grillplats. Förskola, skola och idrottsplats finns i närheten. 

Goda kommunikationer

Projektet ligger i norra Vallentunas centralort, Ormsta med närhet till både naturreservat och goda kommunikationer till Stockholm city. Totalt kommer området att innehålla ca 260 bostäder.

Form och funktion – hand i hand

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder.

Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Grönt inom räckhåll

På andra sidan torget börjar Skytteholmsfältet som bjuder in till lek, picknick och promenader. Förutom en stor lekplats hittas där även Sveriges första parkourbana, en trevligt café och en populär pulkabacke vintertid. En kort joggingtur i riktning Östersjön tar dig till historiska Hagaparken med sin vackra strandpromenad, lövträd och såklart ett och annat slott. Där ligger även Koppartälten och Fjärilshuset som lockar besökare i alla åldrar.

Skolor och förskolor

Här väljer du bland över 20 skolor i närområdet. Det finns flertalet förskolor med olika inriktningar och grundskolor som Skytteholmsskolan och Spanska Skolan. För gymnasieelever ligger bland andra Solna Gymnasium och S:t Martins Gymnasium på promenad- och cykelavstånd.

Inrednings­­koncept
Besqab Design 2024/25

Stilen för Besqab Design 2024/25 är tidlös, med inspiration från rådande trender. Färgpaletten är klassisk och går i mjuka, neutrala toner med samtida accenter. Konceptet är omsorgsfullt framtaget av vårt designteam, med utgångspunkt för allt som ett äkta Besqabhem ska erbjuda. 

Läs mer

En moodboard för Besqab Design 2024/25

Arkitentens ord

Elsa Sjögren & Stina Johansson - Witte Sundell

Lilla häll ligger på sin egen klipphylla på den branta Mälarstranden i Hägersten. Den vackra utsikten över vattnet och Mälaröarna är en av de största kvalitéerna med platsen.

Projektet utgörs av två lamellhus med sadeltak sammanknutna av en gemensam grön gård. Det lite lägre av de två husen, följer Hägerstens allé, medan det större huset följer sluttningen ner mot Mälaren och har en hel fasad mot naturen i nordväst.

Läs mer

Fasaderna utgörs av en profilerad lockpanel i trä indelad i horisontella band med gröna plåtdetaljer i räcken och bleck som tillsammans med de gröna fönstren ger karaktär åt husen. Taken är täckta med en omålad plåt och med sina kupor utgör de ett levande och varierat taklandskap. Mot gården skapar en spaljéstruktur möjlighet för växter att klättra upp på den södra fasaden på huset närmast vattnet. Detta ger extra vertikal grönska åt gårdsrummet och dess planteringar.

Projektet kommer att Svanenmärkas, vilket ställer stora krav på materialen som används, källsortering samt dagsljus. Stora satsningar har gjorts på hållbarhet med tanke på mobilitetslösningar. I garaget finns möjlighet till laddplats för elbil och i sockeln mot den nedre gatan finns en separat entré för cyklar med spolplats i anslutning. Flera cykelrum med tvåvåningsställ för säker förvaring finns i den nedre våningen och i anslutning till dessa även en mini-cykelverkstad och möjlighet till laddning av elcyklar.

I Lilla häll erbjuds man ett modernt boende nära Stockholms innerstad och med stora naturvärden - för den som vill ha lite mer himmel för pengarna.

Elsa Sjögren & Stina Johansson
Witte Sundell

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer


Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder
och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp

Restider

I närheten