Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Ett barn som gungar på en lekplatsgunga med en mamma som ger fart en solig dag.

Det bästa av två världar

I Sjöstråket får du det bäst av två världar! Du bor granne med naturen och har goda kommunikationer in till Stockholm för mera stadspuls. Det här är en perfekt plats för familjer som vill njuta av natur och friluftsliv – här finns stora grönområden för promenader och löprundor, fina sjöar med badplatser och lantlig idyll runt knuten.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 17 st om 5 rok
Inflyttning Ej fastställt
Status Planerat
En trädörr med fönsterparti och bronsfärgat handtag

Besqab går samman med Aros Bostad

Besqab och Aros Bostad går samman och bildar en stark utmanare på bostadsmarknaden i Stockholm och Uppsala.

Läs mer

Ny­ stadsdel med mycket att erbjuda

Eds Allé ligger intill Edsjön och är en ny­ stadsdel i Upplands Väsby ca 1,5 km sydväst om Väsby station. Totalt kommer området innehålla cirka 750 ny­a bostäder, fördelat på friliggande hus, radhus och flerbostadshus.

Infrastrukturen är utbyggd och många utav kvarteren är färdiga eller byggstartade. Sjöstråket 1- kommer vara en av de sista etapperna i området.

Den enkla vardagen

Börja dagen med en härlig promenad runt Edssjön och njut av frukosten i solen medan barnen leker i trädgården.
Kalaset har du i den gemensamma paviljongen som har både uteplats och ligger i anslutning till gården med lekplats.

I Sjöstråket lever du den enkla vardagen med förskola/skola i området och närheten till alla barnens aktiviteter. Kanske bor barnens kompisar redan i samma område?

Läs mer

Här hittar du välplanerade hus med allt du kan tänkas behöva och du slipper tänka på renovering och underhåll. Det finns en gräsmatta där barnen kan leka och gott om plats att bjuda över vänner och familj på grillkvällar.
Med cykel når du snabbt centrala Upplands Väsby och där finns allt familjen kan tänkas behöva. Bland annat gym, bibliotek, ishall och Väsby centrum med restauranger och över 80 butiker av olika slag.

Grönt inom räckhåll

På andra sidan torget börjar Skytteholmsfältet som bjuder in till lek, picknick och promenader. Förutom en stor lekplats hittas där även Sveriges första parkourbana, en trevligt café och en populär pulkabacke vintertid. En kort joggingtur i riktning Östersjön tar dig till historiska Hagaparken med sin vackra strandpromenad, lövträd och såklart ett och annat slott. Där ligger även Koppartälten och Fjärilshuset som lockar besökare i alla åldrar.

Koppartälten i blå och guld i Hagaparken

Skolor och förskolor

Här väljer du bland över 20 skolor i närområdet. Det finns flertalet förskolor med olika inriktningar och grundskolor som Skytteholmsskolan och Spanska Skolan. För gymnasieelever ligger bland andra Solna Gymnasium och S:t Martins Gymnasium på promenad- och cykelavstånd.

Inrednings­­koncept
Besqab Design 2024/25

Stilen för Besqab Design 2024/25 är tidlös, med inspiration från rådande trender. Färgpaletten är klassisk och går i mjuka, neutrala toner med samtida accenter. Konceptet är omsorgsfullt framtaget av vårt designteam, med utgångspunkt för allt som ett äkta Besqabhem ska erbjuda. 

Läs mer

En moodboard för Besqab Design 2024/25

Arkitentens ord

Elsa Sjögren & Stina Johansson - Witte Sundell

Lilla häll ligger på sin egen klipphylla på den branta Mälarstranden i Hägersten. Den vackra utsikten över vattnet och Mälaröarna är en av de största kvalitéerna med platsen.

Projektet utgörs av två lamellhus med sadeltak sammanknutna av en gemensam grön gård. Det lite lägre av de två husen, följer Hägerstens allé, medan det större huset följer sluttningen ner mot Mälaren och har en hel fasad mot naturen i nordväst.

Läs mer

Fasaderna utgörs av en profilerad lockpanel i trä indelad i horisontella band med gröna plåtdetaljer i räcken och bleck som tillsammans med de gröna fönstren ger karaktär åt husen. Taken är täckta med en omålad plåt och med sina kupor utgör de ett levande och varierat taklandskap. Mot gården skapar en spaljéstruktur möjlighet för växter att klättra upp på den södra fasaden på huset närmast vattnet. Detta ger extra vertikal grönska åt gårdsrummet och dess planteringar.

Projektet kommer att Svanenmärkas, vilket ställer stora krav på materialen som används, källsortering samt dagsljus. Stora satsningar har gjorts på hållbarhet med tanke på mobilitetslösningar. I garaget finns möjlighet till laddplats för elbil och i sockeln mot den nedre gatan finns en separat entré för cyklar med spolplats i anslutning. Flera cykelrum med tvåvåningsställ för säker förvaring finns i den nedre våningen och i anslutning till dessa även en mini-cykelverkstad och möjlighet till laddning av elcyklar.

I Lilla häll erbjuds man ett modernt boende nära Stockholms innerstad och med stora naturvärden - för den som vill ha lite mer himmel för pengarna.

Elsa Sjögren & Stina Johansson
Witte Sundell

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder
och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp
Ida Sundell, BESQAB

Ida Sundell, BESQAB

08-409 416 00 | info@besqab.se

Restider

I närheten