Vällingby/Råcksta

Glimten

Säljstart
hösten 2024

Urbana stadsradhus nära naturen

En svamptur i vackra Grimsta Naturreservat eller ett dopp i Kaananbadet är bara några cykeltramp bort. I Glimten erbjuder vi välplanerade hem för en trivsam vardag och sköna lediga stunder med familjen.

Läs mer

De stadsmässiga radhusen har planerats för att främja umgänge och flexibilitet. Goda förvaringsmöjligheter gör det enkelt att hålla ordning och dubbla badrum skapar förutsättningar för smidiga morgonrutiner. Den stora takterrassen blir ett extra rum där du kan samla familj och vänner kring grillen en skön sommarkväll, eller för en kopp varm choklad mitt i vintern.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 22 st om 5-6 rok
Inflyttning Kvartal 3/kvartal 4, 2026
Status Planerat

En trädörr med fönsterparti och bronsfärgat handtag

Besqab går samman med Aros Bostad

Besqab och Aros Bostad går samman och bildar en stark utmanare på bostadsmarknaden i Stockholm och Uppsala.

Läs mer

Skola och förskola i närområdet

En smidig vardag med både service och T-bana på nära håll. I området runt Glimten finns tillgång till både mataffär och gym. Du lämnar barnen på den närbelägna skolan eller förskolan på vägen till jobbet. Vällingby Centrum ligger i närheten och erbjuder ett större utbud av butiker och service. Allt för att göra din vardag så smidig som möjligt.

Välkommen till Glimten!

Mer tid att leva

 Glimten ligger nära allt du behöver för att få vardagen att rulla. Men livet är mer än smidig transport till jobbet, mataffär runt hörnet och gymmet fem minuter bort. Livet ska också vara nära till allt som gör det härligt. Som en cykeltur till Kanaanbadet, kvällspromenader i naturen, fotboll med barnen på ängen, tisdagsmiddag med vänner och familj i området.

Ett lugnt område med plats för lek

Glimten växer upp som ett ny­tt kvarter i ett redan etablerat område. Här, vid slutet av Ljusdalsgatan kommer Glimten att ligga; ett lugnt område med så lite trafik att barnen får plats för innebandy på gatan. Vi tror att kombinationen av enkel vardag och en härlig miljö är ny­ckeln. Glimten gör vardagen härligare helt enkelt. 

Planerat för ett bekymmersfritt liv

Vi vill att livet i Glimten ska kunna fyllas med vänner, familj, natur och fritid, för många några av de viktigaste ingredienserna för att livet ska kännas meningsfullt. Dessa stadsradhus är omsorgsfullt planerade för att du ska behöva spendera så lite tid som möjligt på skötsel och istället kunna fylla livet med allt som är viktigt för dig. Dessa hus kräver lite av din fritid, men erbjuder härliga umgängesytor att samla familj och vänner.

Läs mer

Alla hus har dubbla vardagsrum, en välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter på entréplan samt ytterligare en hall på mellanplan. Den kan du möblera helt efter dina behov, kanske med ett litet skrivbord för hemarbete eller läxläsning? Den rymliga takterrassen har plats för sköna dagar utomhus under våren och sommaren, en dubbel uppsättning av badrum gör vardagen enklare och kök med matplats för 6 personer gör den även trevligare. 

Form och funktion - hand i hand

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder.

Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Läs mer

Väggarna är målade i varmbeige ny­ans som kompletteras av enstavparkett i ljus ek, allt för att skapa en tidlös och klassisk grund för din personliga smak. Köket från Vedum är inrett med skåp och luckor i varmbeige och bänkskiva i stenkomposit samt integrerade vitvaror. 

Badrummen inreds med vitvaror av hög standard för att hålla över tid. Badrummet närmast sovrummet förses med torktumlare och tvättmaskin i tvättpelare, för att du ska slippa springa i trappan med tvätten. 

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp

Restider

I närheten