Kungsängen

I det före detta industriområdet Kungsängen har ett citynära område växt fram under de senaste åren. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna så är läget idealiskt för dig som vill känna stadspulsen och ha det mesta inom räckhåll.

Besqabs bostäder i Kungsängen

Kungsängen

Skeppskajen

Skeppskajen – med sitt centrala läge, sin industrikaraktär och närheten till Fyrisån är en unik plats i Uppsala. Med stans bästa solläge blir Skeppskajen en del av Uppsala där människor inte bara bor utan också möts – på ett torg, på en krog, på en utställning eller bara för att ta del av ett stadsliv som är öppet för alla. Planerad säljstart under 2024.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt, Äganderätt

Bostäder 500 om 1 - 6

Inflyttning Preliminärt under 2027/2028

Nära historia och kultur

Det mesta du kan tänka dig finns runt knuten i Kungsängen. Ta en tiominuters promenad upp till slottet och känn historiens vingslag. Därifrån är det inte långt till Ofvandahls konditori där både Karin Boye och Gustaf Fröding druckit kaffe. För mer kontemporära förströelser så erbjuder citykärnan en rad teatrar, gallerier och restauranger.

Nära hem, nära stan, nära världen

Sängen din, fikadejt på stan eller weekend i Berlin - oavsett vad du har för planer så har du inte långt till något av det i Kungsängen.