Våra inredningslinjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inredningslinjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Så jobbar vi med design och inredning

Det är allt fler som uppskattar och vill ha färdiga proffslösningar. Hos oss är den tjänsten en del av vårt grundkoncept, den ingår i köpet. Utgångspunkten är att man ska leva sitt liv i bostaden. På det sättet är funktionen alltid viktigast. Men vi lägger samma vikt vid känslan av att komma hem och den omsorgen tar sig uttryck i vår design och inredning.

Vi följer inredningstrenderna med stort intresse, men är kräsna med hur vi använder dem. I ett kök är det lättare att vara trendkänslig. Där sliter man hårdare på ytorna och det är både enklare och ofta välbehövligt att byta till exempel luckorna efter ett tiotal år. Ett badrum däremot, kan hålla i trettio år eller mer. Då är det bra att välja en mer klassisk inredning – alternativt något som är helt utanför boxen och bortom alla trender.

Förvaringslösningarna har alltid varit jätteviktiga för våra kunder. Här ser vi till att bygga in en bra grund som var och en enkelt kan anpassa efter sina vanor och behov.
Grunden till våra inredningslinjer är hämtad från mer än trettio års erfarenhet av att bygga bostäder, vi har lärt oss vad som är viktigt för våra kunder. Arbetet börjar redan när vi projekterar bostäderna; ”funktion, design och tillgänglighet” finns som ett mantra från start. Alltid med ett tydligt och övergripande hållbarhetsperspektiv.

Hållbarheten är viktig för oss, därför svanenmärker vi våra projekt. Det betyder att du som kund kan vara trygg med att både vi och våra leverantörer lever upp till Svanens högt ställda krav. Vi är också noggranna med alla har justa arbetsförhållanden, oavsett var i världen vi handlar ifrån.

Detaljvy materialval
Kakelplatta
Handtag
Solid och säsong

Solid och Säsong

Vårt designteam har tagit fram två färdiga inredningslinjer med hög designnivå, noggrant utvalda material och smakfulla kulörer. Solid förändras gradvis över tid, men basen förblir alltid tidlös och klassisk. Säsong är mer kontemporär och trendig. Den uppdaterar vi årligen. Oavsett vilken linje du väljer får du en harmonisk bas som är lätt att matcha med möbler och textilier.
Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Sober och Superb

Besqab Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, extra generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. För våra Besqab Plus-bostäder finns inredningslinjerna Sober och Superb. Sober är precis som det låter exklusiv inredning, i ljusa tidlösa toner och material. Superb håller samma höga kvalitet, men har lite mer vågade färg- och designval.
Sober och Superb – tidlöst och trendigt
Köksinredning

Träffa Anna Brink

Anna Brink är inredningsansvarig på Besqab. Hennes filosofi är att funktionen alltid är högst prioriterad - men aldrig på bekostnad av design, kvalitet eller hållbarhet. Den tanken går att följa hela vägen in i varje bostad signerad Besqab. Här berättar Anna mer om hur hon tänker kring och arbetar med våra inredningslinjer.

Läs hela intervjun här