Arosbostaden

Så här har vi tänkt

Vi vet att inrednings­trender kommer och går. För att säkerställa att varje bostad lever upp till våra höga krav på kvalitet och hållbarhet över tid, så har vi utformat en egen inrednings­linje som vi kallar för Arosbostaden.

Våra inrednings­val

Vi använder ett härdat trägolv som ger tio gånger så mycket yta från varje enskild stock och dessutom är tre gånger mer slagtåligt än ett vanligt trägolv.

Plankorna har en varm träkänsla och en ljus kulör som förstärker det naturliga ljuset från bostadens fönster. Det är ett smart val för både miljön och plånboken.

Köksbänkar och stänkskydd av ljusgrå stenkomposit

Stenkomposit ger samma känsla som natursten, men står emot påverkan från exempelvis färgglada kryddor, vin och citrus.

Ljusa kaklade badrum

Badrummen har golv i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog och väggarna är klädda med vitt kakel.

En väl genomtänkt helhet

Ibland får vi frågan om varför man inte kan välja inredning fritt när man köper sitt hem av oss. Svaret är att vi vill säkerställa att varje hem vi lämnar över motsvarar den användbarhet och gestaltning som Aros Bostad står för.

Arosbostadens inredning är utvald för att skapa en helhet genom hela hemmet, med materialval som fortsätter vara vackra och tål slitage från ett aktivt liv.

Läs mer

Med en lågmäld och balanserad färgpalett på väggar och snickerier finns utrymme för varje boende att sätta en personlig prägel på bostaden, utan att tumma på långsiktiga värden.

Arosbostadens väggar är målade i en ljust grå kulör som stämmer väl med det ljusa trägolvet, luckorna i sandbeige och de kromade blandarna och beslagen. Så långt det är möjligt har vi valt Svanencertifierade produkter som säkerställer att sunda material har använts.

Arosbostaden tar avstamp i skandinavisk design där enkelhet, tidlöshet och funktion är centrala begrepp.

Hobby Lobby

Även om vi planerar våra bostäder så att det finns gott om utrymme till vardagslivets aktiviteter är det en plats som ofta saknas. Det är det där extra utrymmet som man bara vill använda ibland, när man har ett projekt på gång eller när det är dags att samla många vänner samtidigt.

Vi försöker alltid göra utrymme för en Hobby Lobby i våra bostadsområden. Det är precis vad det låter som; ett utrymme där man kan ägna sig åt sin hobby, eller helt enkelt hänga och umgås, som i en lobby.