NKI, Nöjdast kunder 2023

Vi har gjort oss förtjänta av inte mindre än tre utmärkelser för kundnöjdhet 2023; Nöjdast kunder, Bästa projekt för Nacka strand Verkstaden samt 10 i topp för Nacka strand Magasinet. Otroligt!

Det oberoende analysföretaget Prognoscentret har meddelat att vi för 2023 har fått inte mindre än tre utmärkelser för kundnöjdhet. Det är dessutom tredje året i rad som vi får utmärkelsen för nöjdast kunder. 

Men ändå så tror vi är att vi är minst lika nöjda med våra kunder som de med oss. För utan våra kunder är vi ju ingenting. Och det är ju alltid med dem i åtanke som projektledare och arkitekter, ekonomer, kommunmedarbetare och ingenjörer, entreprenörer och leverantörer, säljare, arbetsledare, inredare, mäklare, bankirer och kommunikatörer arbetar för att göra verklighet av drömmen om ett hem. Den som blir sann först när vi kan sätta ny­ckeln i handen på våra kunder och se hur glada och stolta de är över sitt ny­a hem.

För vi gör det ju tillsammans, allihop. På Besqab pratar vi mycket om precis det - att vara bäst tillsammans. Vi är övertygade om att vägen till våra kunders hjärtan går genom ett sömlöst och engagerat samarbete. Bakom kulisserna pågår också ett konstant kvalitets-miljö- och utvecklingsarbete i alla led.

Så tack. Vi är otroligt stolta och tacksamma för inspirationen att fortsätta jobba ännu mer för att våra kunder ska känna sig sedda, hörda och glada, inte bara när de väl har fått ny­ckeln till sitt ny­a hem – utan också under och efter processens gång. Vi finns här för att sprida boglädje. Och vi gör det genom att skapa hållbara hem och boendemiljöer för ett bättre liv.

Se alla våra bostäder

Till Hitta bostad

Bo hållbart. Nu och i framtiden

Läs mer om våra hållbara bostäder