Säljstart i september Läs mer
Kvinna står i sitt hem och syateljé och håller om en skyltdocka

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 12 om 3 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt tillträde från kvartal 3 2024
Status Planerat

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Aktuellt om Nivå Ateljé
Båthamn i Mariehäll

Småstadsliv i storstaden

På promenadavstånd från Nivå Ateljé kan du njuta av Sundbybergs charmiga småstadsliv med citykänsla. Pampigt sekelskifte möter toppmodern arkitektur och villaidyll – allt i dina nya hemmakvarter. Det breda utbudet av restauranger, nöje och kultur skapar samma puls som storstaden gör. Vad sägs om att börja helgen med en konstutställning i Marabouparken? För att sedan äta en finpizza på Delibruket och avsluta med en öl på det lokala ölbryggeriet Omnipollos Kyrka? Bokat.

På en ännu högre nivå

Nivå Ateljé är en del av vårt projekt Nivå, som byggs i ett uppvuxet och mysigt bostadsområde i Mariehäll. Här finns ett gammalt tryckeri som idag används som serverhallar, och på dessa – sex våningar högt och med fritt läge – bygger vi totalt 257 nya bostäder i alla möjliga storlekar och på alla möjliga nivåer. Här kan du få en egen uteplats på sjätte våningen, en takterrass på elfte, tolfte eller trettonde. Eller en balkong någonstans däremellan. Oavsett vilket kommer du att bo högt, med Bällstaån, småbåtarna och båtklubben nedanför.
Läs mer om Nivå

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Christina Dahlin, Fantastic Frank

Restider

I närheten