Säljstart 24 september Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 12 om 0 - 4 rok
Inflyttning Preliminärt tredje kvartalet 2024
Status Planerat

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Aktuellt om Nivå Ateljé

Här flyttar ute in

I Nivå Ateljé låter vi det svala, nordiska ljuset sätta tonen för inredningskonceptet. Man kan säga att ute flyttar in. Det stora fönsterpartiet, som täcker nästan hela väggen, skapar en imponerande fondvägg där de föränderliga årstiderna utgör motivet. Med denna kraftfulla inredningsdetalj i fokus har vi tagit fram en modern och naturnära kulörsättning i en kallbeige nyans, vilket genomsyrar de öppna ytorna i bostaden.

Färgen på väggarna går ton i ton med snickerier, och det svala vitbetsade plankgolvet i ek bidrar till att skapa ett harmoniskt och ljust helhetsintryck. Det brunbetsade köket blir en behaglig kontrastmarkering och bidrar med både balans och karaktär.

Bostäderna i Nivå Ateljé är vad vi kallar Besqab Plus. Det betyder att de har lite mer av allt – ett exklusivt läge, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension.

Ett levande hem

Köket tar verkligen sin plats som bostadens hjärta. De mörkbrunbetsade köksluckorna och den gråmelerade kompositstenen – bänkskiva och 20 cm högt stänkskydd – får oss att tänka tillbaka på den malmsten som staden är uppbyggd av. Här har vi valt att avstå från överskåp och låter istället den genomgående känslan av rymd flöda hela vägen in i köket.

På det nedre planet går badrummet i stil med bostadens sociala ytor. Här har vi skapat en kontrastyta mellan det ljusa luftiga och mer mystiskt dova. Stengrå vägg- och golvplattor i Jura-klinker ramar in och skapar en stilren grund. Den mörka träkommoden smälter snyggt in i det något mörkare uttrycket och den stora upplysta spegeln ger en känsla av vardagslyx och lugn.

På ovanvåningen består badrummets golv och väggar av ljus Jura-klinker. Tillsammans med den ljusa kommoden i white wood och en stor väggtäckande spegel med infälld belysning, skapas ett klassiskt nordiskt sken. En perfekt plats för avkoppling, morgonritualer och kvällsrutiner. Du väljer själv om du vill en mjukare belysning eller en starkt strålande start på dagen.

 

Vi ses på strandpromenaden

Precis utanför porten ligger en trevlig strandpromenad som går längs med Bällstaån. Här kan du strosa förbi små båtklubbar och trevliga grönområden, eller vandra hela vägen ner till city. Hoppar du på cykeln tar det bara 20 minuter att rulla ner till Kungsholmen, som bjuder på sin alldeles egna strandpromenad.

På promenadavstånd från Nivå Ateljé kan du njuta av Sundbybergs charmiga småstadsliv med citykänsla. Pampigt sekelskifte möter toppmodern arkitektur och villaidyll – allt i dina nya hemmakvarter. Här hittar du ett stort utbud av nöjen, kultur och restauranger. Vad sägs om att börja helgen med en konstutställning i Marabouparken? För att sedan äta en finpizza på Delibruket och avsluta med en öl på det lokala ölbryggeriet Omnipollos Kyrka?

Ovanligt bra kommunikationer

Vid Sundbybergs station hittar du tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och buss som tar dig till centralen på 10 minuter. Du har heller aldrig långt till varken Bromma flygplats eller Arlanda. Smidigare än så här blir det nästan inte.

Ett tryggt köp

Nivå Ateljé är en del av en stor bostadsrättsförening med över 250 bostäder, vilket skapar trygghet och stabilitet för dig som bostadsköpare. Hela kvarteret består av det större bostadsprojektet Nivå där vissa delar av har fokus på höjd, andra på närhet till vatten. Besqab tog i år emot utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste kunder” och vi är stolta över att det inte är första gången.
Läs mer om Nivå

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Christina Dahlin, Fantastic Frank

Restider

I närheten