Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 270 om 1 - 5 rok
Arkitekt Brunnberg & Forshed Arkitektkontor AB
Inflyttning Preliminärt tillträde från Q4 2023
Status Planerat

Trygg BRF – en kvalitetsmärkning

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Trygg BRF
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

270 lägenheter på en ny nivå

Här bygger vi ett nytt kvarter på en ny nivå, bokstavligen. Mitt i Mariehäll i ett mysigt och uppvuxet bostadsområde finns ett gammalt tryckeri som idag används som serverhallar. Uppepå dessa, sex våningar upp och med högt och fritt läge, kommer vi att bygga 270 nya bostäder i alla möjliga storlekar och på alla möjliga nivåer.

Högt och ännu högre

Här kan du få en egen uteplats på sjätte våningen, en takterrass på elfte, tolfte eller trettonde. Eller en balkong någonstans däremellan. Oavsett vilket kommer du att bo högt, med Bällstaån, småbåtarna och båtklubben nedanför.

Hemma i Stockholm och Sundbyberg

Mariehäll tillhör Bromma och Stockholms kommun, men det är bara några hundra meter till Sundbybergs centrum. Där finns storstadsmiljö i det lilla formatet. Och i förlängningen gamla Sundbybergs centrum, med genuin småstadsmiljö.

Här finns all anledning att leva lokalt

I kvarteren runtomkring finns butiker, restauranger och fina Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver på promenadavstånd.

Till stan och hem igen på en halvtimme

Från Sundbybergs station kan du ta dig vidare med både t-bana, tvärbana och buss. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Nivå får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Restider

I närheten