Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Smakfull arkitektur anpassade till miljön

Tetris består av tre hus som smälter väl in i den befintliga miljön. Med dämpade toner i terrakotta, grått och rostrött, vita gavlar och tak i lertegel, kommer Tetris att bli en fin fortsättning på den charmiga 40- och 50-talsbebyggelsen runtomkring.

I Tetris har vi fokuserat på de mindre yteffektiva lägenheterna. Övervägande ettor och tvåor mellan 27 och 53 kvm. Här har vi tänkt till när det gäller att ta tillvara varje kvadratmeter. Plus att vi har utnyttjat den generösa takhöjden till något som inte bara ger en härlig känsla av rymd, utan även ger dig ganska många extra kvadratmeter att bo på. Takhöjden med sina dryga 6 meter, ger verkligen ateljévåningen sin karaktär. De lägenheter som ligger högst upp, på fjärde våningen, är riktigt ljusa fina ateljévåningar med loft, snedtak och takfönster. Ettornas loft är 8 kvadratmeter där du till exempel kan placera din säng. Tvåorna har både takfönster och ett fönster mittemot för maximalt ljusinsläpp. Här är loftet hela 22 kvadratmeter för dig att inreda som kombinerat sovrum och arbetsrum, eller en skön film-/spelsoffa framför en stor skärm.

För dig som vill ha lite större

För dig som behöver mer svängrum finns några lite större lägenheter också. Flexibla fyror där du kan välja bort en vägg för att få en rymlig trerummare istället och tvåor som du kan förvandlas till en liten trea.

Smidigare vardag

Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källaren, en enkel extraförvaring där du får plats med allt det där extra som man inte vill ha hemma i bostaden. Vinterkläder, skidor, krukor till balkongen eller uteplatsen. Det kommer att finnas gott om cykelställ vid husen så att du kan parkera cykeln säkert, och under ett av husen finns ett garage

Välkommen in på visning av loftettan!

Följ med mäklaren Michelle Almby runt i vår visningslägenhet. En loftetta på 35 kvm.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Andreas Tid, SkandiaMäklarna

Visning

För att minska risken för smittspridning vill vi just nu att du föranmäler ditt visningsbesök via e-post till ansvarig mäklare.