Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus Bostadsrätt
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 om 4 - 5 rok
Inflyttning Start under andra kvartalet 2023
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Det framtida Fullerö

Fullerö växer. På ett bra sätt!

Detaljplanen för utbyggnaden av södra Storvreta är nu antagen. Den omfattar nya bostäder, en ny förskola och en huvudgata mellan Storvreta och vårt område med kollektivtrafik, gång- och cykelbanor. Ett hållbart resande blir då ännu enklare. Det finns även planer på en ny grundskola, liksom en framtida flytt av tågstationen närmare Fullerö.
Det här nya stråket kommer att länka samman Storvreta med bebyggelsen i Fullerö. Fortfarande med den småskaliga bebyggelse, trygghet, och rika fritid som gör det här till ett ställe man vill bo länge på.

Energieffektivtet som gör skillnad i plånboken

En av fördelarna med nyproduktion är att energieffektiviteten är inbyggd redan från start. Det handlar om allt från smarta materialval till effektiva planlösningar och moderna uppvärmningsmetoder. Att tänka energismart i alla led är bra både för plånboken och för miljön – och en förutsättning för att ditt hus ska leva upp till Svanen-märkningens hårda krav.

Här kan du titta närmare på driftskostnadskalkylen för Fullerö Berså.

Driftkostnadskalkyl

Ett skönare liv, helt enkelt

I natursköna Fullerö Hage strax norr om Uppsala bygger vi radhus som bostadsrätter, i ett helt nytt område med varierad bebyggelse. Drömmer du om att bo bekvämt, omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill, har du kommit alldeles rätt. Området inbjuder till friluftsliv för stora och små. I närliggande Storvreta och Uppsala finns både skolor och ett stort utbud av sport och kultur. Förskolan har du precis runt knuten. Planerna är i full gång även för skola, sporthall, restauranger och service. Här blir vardagen enklare och fritiden rikare.

Bo i en berså?

En berså är en plats man vill vara i, den är inte perfekt och pretentiös. En berså andas lugn, ro och trygghet. Den är tillåtande och stressfri. Vårt område är omgivet av grönska, med både skogen och parken alldeles intill.

Naturskönt och nära

Våra bostäder ligger i ett öppet och inbjudande landskap på historisk mark. Här är nära till det mesta. Cykelväg finns både in till Storvreta och till Uppsala. Bussarna stannar i anslutning till området och föredrar du Upptåget har du täta avgångar från Storvreta åt både norr och söder. E4 och väg 290 går alldeles i närheten. Med bilen är du inne i centrala Uppsala på en kvart, till Arlanda tar det dryga halvtimmen.

Inredning Säsong

Säsong är vår moderna inredningslinje. Inspirationen kommer från den urbana världen; från kultur, arkitektur, mode, inredning, mat och industri som vi människor skapat. Vi lever i en värld av ständig förändring, i Säsong hämtar vi färgskala och uttryck från de trender som speglar den.

Beige nyanser är den stora inredningstrenden just nu och det är en trend vi gärna följer. Ton i ton-känslan ger ett sobert och stilrent intryck som kommer att stå sig långt efter att de hetaste trenderna blåst över. Luckorna är släta och med den svagt mönstrade bänkskivan och stänkskyddet i samma färgskala sänker sig ett lugn som blir en perfekt fond till dina möbler och de detaljer du väljer att lyfta fram i ditt nya hem.

Knopparna på lådor och underskåp är rostfria, precis som blandaren. Väggskåpen har pushöppning för att behålla de moderna, strama linjerna. Väggarna är mjukt beiga och vitvarorna är vita. På golvet ligger en tidlös trestavs ekparkett.

Köket är från Vedum. Vitvarorna är från Electrolux och blandaren ”Mmix” från Mora. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett och väggarna är målade i den varma, så kallade stockholmsvita, färgen.

Säsong badrum

Badrumsväggarna har en stor, matt, gråvit platta i rak, stående sättning. Större plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.
Precis som i köket är blandar till handfat och dusch av modell ”Mora Mmix” från Mora.

Badrum
Dusch

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Läs mer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

 

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Ida Sundell, BESQAB

Visning

Välkommen på visning! Boka gärna en tid med vår mäklare på plats.

Restider

I närheten