Visning Söndag 11/12 Kl 10:00-11:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus Bostadsrätt
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 om 4 - 5 rok
Inflyttning Preliminär inflytt från andra kvartalet 2023
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Boka-tidigt-rabatt

Inflyttning till våren

Just nu har vi en boka-tidigt-rabatt! Det innebär att du får 250 000 kr i rabatt, oavsett vilket hus du väjer.

Till erbjudandet

Det framtida Fullerö

Fullerö växer. På ett bra sätt!

Detaljplanen för utbyggnaden av södra Storvreta är nu antagen. Den omfattar nya bostäder, en ny förskola och en huvudgata mellan Storvreta och vårt område med kollektivtrafik, gång- och cykelbanor. Ett hållbart resande blir då ännu enklare. Det finns även planer på en ny grundskola, liksom en framtida flytt av tågstationen närmare Fullerö.
Det här nya stråket kommer att länka samman Storvreta med bebyggelsen i Fullerö. Fortfarande med den småskaliga bebyggelse, trygghet, och rika fritid som gör det här till ett ställe man vill bo länge på.

Den som väntar på något gott vill att tiden ska gå fort

I Fullerö Berså har vi planerad inflyttning i de första radhusen redan våren 2023. Precis lagom tid att hinna förbereda och sälja din nuvarande bostad och börja längta hem till din nya!

Ett skönare liv, helt enkelt

I natursköna Fullerö Hage strax norr om Uppsala bygger vi radhus som bostadsrätter, i ett helt nytt område med varierad bebyggelse. Drömmer du om att bo bekvämt, omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill, har du kommit alldeles rätt. Området inbjuder till friluftsliv för stora och små. I närliggande Storvreta och Uppsala finns både skolor och ett stort utbud av sport och kultur. Förskolan har du precis runt knuten. Planerna är i full gång även för skola, sporthall, restauranger och service. Här blir vardagen enklare och fritiden rikare.

Bo i en berså?

En berså är en plats man vill vara i, den är inte perfekt och pretentiös. En berså andas lugn, ro och trygghet. Den är tillåtande och stressfri. Vårt område är omgivet av grönska, med både skogen och parken alldeles intill.

Naturskönt och nära

Våra bostäder ligger i ett öppet och inbjudande landskap på historisk mark. Här är nära till det mesta. Cykelväg finns både in till Storvreta och till Uppsala. Bussarna stannar i anslutning till området och föredrar du Upptåget har du täta avgångar från Storvreta åt både norr och söder. E4 och väg 290 går alldeles i närheten. Med bilen är du inne i centrala Uppsala på en kvart, till Arlanda tar det dryga halvtimmen.

Inredning Säsong

Säsong är vår moderna inredningslinje. Inspirationen kommer från den urbana världen; från kultur, arkitektur, mode, inredning, mat och industri som vi människor skapat. Vi lever i en värld av ständig förändring, i Säsong hämtar vi färgskala och uttryck från de trender som speglar den.

Beige nyanser är den stora inredningstrenden just nu och det är en trend vi gärna följer. Ton i ton-känslan ger ett sobert och stilrent intryck som kommer att stå sig långt efter att de hetaste trenderna blåst över. Luckorna är släta och med den svagt mönstrade bänkskivan och stänkskyddet i samma färgskala sänker sig ett lugn som blir en perfekt fond till dina möbler och de detaljer du väljer att lyfta fram i ditt nya hem.

Knopparna på lådor och underskåp är rostfria, precis som blandaren. Väggskåpen har pushöppning för att behålla de moderna, strama linjerna. Väggarna är mjukt beiga och vitvarorna är vita. På golvet ligger en tidlös trestavs ekparkett.

Köket är från Vedum. Vitvarorna är från Electrolux och blandaren ”Mmix” från Mora. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett och väggarna är målade i den varma, så kallade stockholmsvita, färgen.

Säsong badrum

Badrumsväggarna har en stor, matt, gråvit platta i rak, stående sättning. Större plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.
Precis som i köket är blandar till handfat och dusch av modell ”Mora Mmix” från Mora.

Badrum
Dusch

Hållbarhet i alla led

För oss på Besqab är det viktigt att det hållbara livet också är det enkla livet. När vardagslivet fungerar smidigt kan vi göra långsiktig skillnad på riktigt. Därför börjar vi tänka hållbarhet ur många perspektiv redan när vi förvärvar marken och börjar planera våra bostäder. Besqab ska bidra till att skapa väl fungerande samhällen för dagens och morgondagens människor. Vi utformar våra bostadsmiljöer för att främja en hälsosam och hållbar livsstil.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Gabriella Fridh, Mäklarhuset

Visning av Fullerö Berså, Fullerö

Söndag 11/12 10:00-11:00
Lägg till i kalender

Välkommen på visning i vår visningsbod belägen i Fullerö Hage

Restider

I närheten