Sober och Superb – tidlöst och trendigt

Besqab Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, extra generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. För våra Besqab Plus-bostäder finns inrednings­linjerna Sober och Superb. Sober är precis som det låter exklusiv inredning, i ljusa tidlösa toner och material. Superb håller samma höga kvalitet, men har lite mer vågade färg- och designval.

Sober

Namnet för tankarna till något stilrent och elegant, och det är precis vad som kännetecknar vår inrednings­linje Sober. Avskalat, men ändå med omsorg om detaljerna och med kvalitetsmaterial i en naturnära färgskala som går ton-i-ton. Det ger en tidlös, harmonisk och långsiktig fond till dina egna inrednings­drömmar.

Ett tidlöst lugn

Inrednings­linjen Sober går i en beige färgskala. Det är en kulör som syns flitigt i inredning just nu och som samtidigt är en tidlös färg som står sig genom alla trender.

Köket har en kall beige ton som återfinns i en blondare variant på väggarna. Bänkskivan är i komposit med en tillhörande list i bakkant med lite mörkare sandfärg. Ton-i-ton-känslan är en viktig ingrediens. Rostfria vitvaror, blandare, ho och knoppar ger en fin och samtidigt behaglig kontrast.

1
1

Bänkskiva och stänkskydd

Komposit Royal Reef, Vedum

2
2

Lucka

Maja F88 Linnebeige, Vedum

3
3

Handtag

Rostfritt lättrad knopp, Vedum

4
4

Belysning

Infällda led spotlights runda i belysningsbotten, Vedum

5
5

Väggskåp

Väggskåp med push, Vedum

6
6

Blandare

Mmix K5, Mora

7
7

Vitvaror

Rostfria, Electrolux

Spegel

Anthen 720, Vedum

Blandare

Mmix B5 tvättställsblandare, Mora

Kommod

Free Maja F44 med handtag 31042, Vedum

Kakel

Skymning ljusgrå 300x600mm stående, Centro Fog 12 Marble, Weber

Duschblandare

Mmix shower kit, Mora

Klinker

Eriksberg vitgrå, 300x300 mm, i dusch 50x50 mm, Centro (fog 12 Marble, Weber)

Sober Badrum

Badrummet ger en lite kallare kontrast till den annars varma bostaden. Det har en lätt skimrande och ljust grå ny­ans som andas hav och svalka. Väggplattorna är stora, i stående format. Tre av fyra väggar är matta, medan väggen där spegeln sitter har blanka plattor. Det gör att belysningen runt spegeln ger en fin, gnistrande effekt i det annars spa-lugna badrummet. På golvet ligger en stor kvadratisk ljusgrå platta – ton i ton – utom i duschen, där plattorna är små.

Upplev inrednings­valen i filmen om Sober och Superb

Superb

I Superb utgår vi från kontraster. Inspirationen är hämtad från mötet mellan det nordiska ljuset och det urbana med mixade material och en industriell flirt. Kontrasterna gör att färger och material framhäver varandra. Kallt möter varmt, klassiskt möter modernt och hårt möter mjukt. Allt sammanfogat till en väl avvägd helhet med utrymme att sätta sista pricken över i. Kanske med något gammalt?

En grön glänta

Inrednings­linjen Superb går i gröna toner hämtade från växtriket. Från lugnet i skogen. Färgen har smugit sig in i inrednings­trenderna under de senare åren och fått ta mer och mer plats som en kontrast mot de mera blyga färgerna som vi följt ett tag. Bänkskivan i sten påminner om en grön marmor och går ton-i-ton med luckorna.

Rostfria vitvaror, blandare, ho och knoppar ger en fin och samtidigt behaglig kontrast. Väggarna i allrummen har en ljus och något svalare grön kulör, medan sovrummen, som också är gröna, hämtar sin kulör från den mörkare delen av skalan.

1
1

Trestavs ekparkett

Abertone vitpigmenterad mattlackad, Kährs

2
2

Väggfärg

NCS 2002-G

3
3

Bänkskiva och stänkskydd

Natursten Verde Guatemala, Vedum

4
4

Lucka

Maja F84 skogsgrön, Vedum

5
5

Väggskåp

Väggskåp med push, Vedum

6
6

Diskho

IntraFrame 520 planlimmad, Vedum

7
7

Blandare

Mmix K5, Mora

8
8

Vitvaror

Rostfria, Electrolux

Superb Badrum

Badrummet är inbjudande och mysigt. Här kan du rofyllt vakna upp på morgonen och återhämta dig efter en lång dag. Väggplattorna är stora och sandbeiga, i stående format. Tre av fyra väggar har matta plattor medan väggen där spegeln sitter har blanka. Det gör att belysningen runt spegeln ger en fin, gnistrande effekt i det annars spa-lugna badrummet. På golvet ligger en stor kvadratisk sandbeige platta – ton i ton – utom i duschen, där plattorna är små. Kommoden i ek förstärker kopplingen till naturen ytterligare.

1
1

Spegel

Anthen 720, Vedum

2
2

Blandare

Mmix B5 tvättställsblandare, Mora

3
3

Kommod

Free med Linda ekfront handtag 31042, Vedum

4
4

Klinker

Eriksberg brungrå, 300x300 mm, i dusch 50x50 mm, Centro (fog 14 Smoke, Weber)

5
5

Duschblandare

Mmix shower kit, Mora

6
6

Handukstork

Pax Flex

7
7

Kakel

Skymning beige 300x600 mm stående, Centro Fog 14 Smoke, Weber

Bläddra i vår inrednings­katalog

Inrednings­katalog Sober och Superb

Ditt inrednings­val - så går det till

Inrednings­processen brukar de flesta tycka är en rolig tid. Det är nu allt blir ”på riktigt”. Men är du inte road eller inte har tid behöver du inte att göra något alls. Då får du en tidlös bostad inredd med klassiska Solid.

Redan när vi presenter ett ny­tt projekt kan du se hur bostäderna kommer att se ut på insidan. Du hittar bilder och beskrivningar här på webben, och i vår visnings­lokal finns den tryckta projektbroschyren och ofta även materialprover att känna på. Det du ser är det som ingår i priset på din bostad.

Läs mer om inrednings­processen

Något halvår till år efter säljstart är det dags att börja fundera på vilken inrednings­linje som passar dig bäst. Ju tidigare i projektet du bokar din bostad, desto längre tid har du på dig att tänka över inrednings­valen.

Inrednings­processen börjar med att du bjuds in till en informationsträff. Du får en inrednings­katalog som mer i detalj beskriver inrednings­linjerna och där du ser vilka ytterligare funktionsval du kan göra. Därefter bjuds du in till ett kostnadsfritt möte tillsammans med vår inrednings­koordinator som hjälper dig att hitta rätt i inrednings­processen. Ni träffas i vår Bobutik på Besqabs kontor i Danderyd, där ni kan se och känna på de olika materialen. Ni går igenom bostaden rum för rum, och du får både hjälp med tips och råd, och chans att ställa frågor kring allt som har med inredning, färgval och tillval att göra. Efter mötet har du möjlighet att gå hem och fundera en tid innan det är dags att ta de slutgiltiga besluten.

Inrednings­avtalet måste signeras före ett visst datum som vi kallar stopptid, det datumet kommer du att få vid inrednings­mötet. Stoppdatumet är den dag som vi behöver göra alla inrednings­beställningar för att kunna hålla projektets tidsplan.

Kvaliteter och garantier
Våra material och arbetssätt är valda och utarbetade för att uppfylla Besqabs kvalitetskrav och garantier – därför går det inte att göra tillval utanför sortimentet i tillvalskatalogen.

Så förbereder du dina inrednings­val
Innan ditt möte med inrednings­koordinatorn är det bra att:

  • Bekanta dig med vår inrednings­katalog och sortimentet i den
  • Fundera på vilken stil eller känsla du vill skapa i ditt ny­a hem
  • Tänka igenom vilket budget du har för eventuella extra tillval/funktionsval

Våra inrednings­linjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inrednings­linjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Tillbaka till våra inrednings­linjer