Välplanerade radhus i två varianter

Radhusen byggs i två storlekar, 106 respektive 120 kvm. Samtliga hus har egen altan, gräsmatta eller uteplats.

Läs mer

Hus A

Storlek: 120 kvm
Avgift: 4 930 kr* 
Du kan välja mellan parkering på egen uppfart eller på gemensam parkering samt terras eller gräsmatta och veranda.

Hus B

Storlek: 106 kvm
Avgift: 4 355 kr*
Du får parkering nära huset samt gräsmatta och veranda.

*Från första tillträde i projektet och två år framåt erbjuder Besqab en räntekompensation på grund av rådande ränteläge. Läs mer om vårt Trygghets­paket eller fråga mäklaren om mer information.  

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 39 om 5 rok
Inflyttning Pågår
Status Inflyttningsklart

Vardagsfrukost på altanen

Entréplanet har gott om plats för matlagning och socialt umgänge. Här finns ett väl tilltaget kök och plats för två olika matplatser. Kökshalvön brukar vara ett mycket omtyckt inslag i köket. Där kan man samlas runt fredagsmiddagen, duka upp för mingel eller läsa läxor och baka bröd.

Altandörren leder direkt ut till terrassen, så det är lätt att duka upp för en frukost eller middag utomhus. Eller hålla koll på barnen som leker bland träden utanför. 

Fyra sovrum och härligt badrum en trappa upp

På ovanvåningen finns ett allrum, med plats för soffa och TV, omgärdat av fyra sovrum. Här finns gott om plats för familjen med flera barn eller för den som vill ha utrymme att ta emot gäster eller inreda ett hemmakontor.

Badrummet på entréplan har tvättmaskin, torktumlare och dusch, medan badrummet en trappa upp har ett mysigt badrum med badkar.

En stadsdel för livets alla möjligheter

Inom den ny­a stadsdelen Bro Mälarstad byggs ca 4500 bostäder och service för både gamla och unga. Området erbjuder många fina badplatser vid Mälaren och vintern bjuder på fin åkning på långfärdsskridskor.

Förutom lyxen med närhet till flera golfbanor och häststall finns oändliga möjligheter till svampplockning, skogscykling, paddling och segling. Om du gillar vandring finns den ny­anlagda Kulturstigen nere vid vattnet och den vackra Upplands-Bro-leden.

Läs mer

Samtidigt som du har naturen utanför dörren tar det endast 34 minuter med pendel till Stockholm City och 17 minuter till shoppingen i Barkarby, Sveriges största outlet. För den ressugna ligger Arlanda endast en dryg halvtimmes bilfärd bort.

Alla interiör- och exteriörbilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp

Visning

Vad roligt att du vill komma på visning.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid, välkommen!

Restider

I närheten