Bromma / Mariehäll

Nivå Ateljé

Visning

Tisdag 6/8
Kl 19:00-19:30

Läs mer

Ett hem med högt i tak

Med sin oslagbara takhöjd och tydligt industriella atmosfär är Nivå Ateljé valet för dig som letar efter en hemtrevlig bostad med det där stora extra.

Redan efter sommaren är det dags för inflyttning i ateljélägenheterna. Du är välkommen på visning och uppleva lägenheten på plats i Mariehäll eller kontakta mäklaren för mer information.

Från tryckeri till tvåvåningsdröm

Det vattennära läget och den tvåvåningshöga glasfasaden gör detta till en bostad som inte går någon obemärkt förbi. Här möts du av en imponerande takhöjd på 5,35 meter och ett helt ny­tt inrednings­koncept är framtaget för att gå i linje med lägenhetens platsspecifika arkitektur och design. Alla bostäder har en egen ingång, tillsammans med en stor uteplats som bjuder in till både långa middagar och långsamma helgfrukostar med utsikt över småbåtarna i hamnen.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 12 om 3-4 rok
Inflyttning Preliminärt tredje kvartalet 2024
Status Till salu
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inrednings­val 4
Inflyttning 5

Intresserad av att komma på visning?

Välkommen att uppleva visnings­lägenheten på plats i Mariehäll. Kontakta mäklaren för mer information.

Christina Dahlin, Fantastic Frank
+46 70 860 83 67
christina@fantasticfrank.se

Låt drömmen komma närmare

Tillsammans med sex influencers har vi gjort verklighet av drömmen, för en stund. Vi lämnade lägenheter i Nivå och Nivå Ateljé i deras händer att utforska, uppleva och såklart filma.

Och visst ser det härligt ut? Mer än bara en dröm nu hoppas vi.

Se våra influencers filmer här

Här flyttar ute in

I Nivå Ateljé låter vi det svala, nordiska ljuset sätta tonen för inrednings­konceptet. Man kan säga att ute flyttar in. Det stora fönsterpartiet, som täcker nästan hela väggen, skapar en imponerande fondvägg där de föränderliga årstiderna utgör motivet. Med denna kraftfulla inrednings­detalj i fokus har vi tagit fram en modern och naturnära kulörsättning i en kallbeige ny­ans, vilket genomsyrar de öppna ytorna i bostaden.

Mer om inrednings­konceptet

Färgen på väggarna går ton i ton med snickerier, och det svala vitbetsade plankgolvet i ek bidrar till att skapa ett harmoniskt och ljust helhetsintryck. Det brunbetsade köket blir en behaglig kontrastmarkering och bidrar med både balans och karaktär.

Bostäderna i Nivå Ateljé är vad vi kallar Besqab Plus. Det betyder att de har lite mer av allt – ett exklusivt läge, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension.

Ett levande hem

Köket tar verkligen sin plats som bostadens hjärta. De mörkbrunbetsade köksluckorna och den gråmelerade kompositstenen – bänkskiva och 20 cm högt stänkskydd – får oss att tänka tillbaka på den malmsten som staden är uppbyggd av. Här har vi valt att avstå från överskåp och låter istället den genomgående känslan av rymd flöda hela vägen in i köket.

Materialval för badrum

På det nedre planet går badrummet i stil med bostadens sociala ytor. Här har vi skapat en kontrastyta mellan det ljusa luftiga och mer mystiskt dova. Stengrå vägg- och golvplattor i Jura-klinker ramar in och skapar en stilren grund. Den mörka träkommoden smälter sny­ggt in i det något mörkare uttrycket och den stora upplysta spegeln ger en känsla av vardagslyx och lugn.

På ovanvåningen består badrummets golv och väggar av ljus Jura-klinker. Tillsammans med den ljusa kommoden i white wood och en stor väggtäckande spegel med infälld belysning, skapas ett klassiskt nordiskt sken. En perfekt plats för avkoppling, morgonritualer och kvällsrutiner. Du väljer själv om du vill en mjukare belysning eller en starkt strålande start på dagen.

Visionsbild. Stadens detaljarbete klart 2024.

Vi ses på strandpromenaden

Precis utanför porten ligger en trevlig strandpromenad som går längs med Bällstaån. Här kan du strosa förbi små båtklubbar och trevliga grönområden, eller vandra hela vägen ner till city. Hoppar du på cykeln tar det bara 20 minuter att rulla ner till Kungsholmen, som bjuder på sin alldeles egna strandpromenad.

Småstadsliv i storstaden

På promenadavstånd från Nivå Ateljé kan du njuta av Sundbybergs charmiga småstadsliv med citykänsla. Pampigt sekelskifte möter toppmodern arkitektur och villaidyll – allt i dina ny­a hemmakvarter. Här hittar du ett stort utbud av nöjen, kultur och restauranger. Vad sägs om att börja helgen med en konstutställning i Marabouparken? För att sedan äta en finpizza på Delibruket och avsluta med en öl på det lokala ölbryggeriet Omnipollos Kyrka?

Vid Sundbybergs station hittar du tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och buss som tar dig till centralen på 10 minuter. Du har heller aldrig långt till varken Bromma flygplats eller Arlanda. Smidigare än så här blir det nästan inte.

Sovrum, ateljé, hemmakontor eller varför inte walk in closet? Valet är ditt!

Ett tryggt köp

Nivå Ateljé är en del av en stor bostadsrättsförening med över 250 bostäder, vilket skapar trygghet och stabilitet för dig som bostadsköpare. Hela kvarteret består av det större bostadsprojektet Nivå där vissa delar av har fokus på höjd, andra på närhet till vatten. Besqab tog 2023 emot utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste kunder” och vi är stolta över att det inte är första gången.

Läs mer om Nivå

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp
Christina Dahlin, Fantastic Frank

Christina Dahlin, Fantastic Frank

+46 70 860 83 67 | christina@fantasticfrank.se

Visning

tisdag 6/8 19:00-19:30

Lägg till i kalender

Välkommen! Ingång via Mariehällsvägen 28 B. Föranmäl gärna att du kommer.

Restider

I närheten