Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Sundbyberg

T1 Fabriksparken

Ny­a bostadskvarter mitt i Sundbyberg

Som en del av Fabriksparken har Aros Bostad uppfört ett ny­tt kvarter om totalt 191 st lägenheter, fördelat på två bostadsrättsföreningar T1 och T2 runt en grön innergård. Namnen kommer från fastighetens beteckning Tråden 1 och Tråden 2, en del av områdets industrihistoriska arv. Byggnaderna är utformade för att reflektera platsens historia, genom att återspegla karaktären i ett gammaldags industriområde.

Läs mer

Här finns lägenheter från smarta ettor upp till välplanerade femmor. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats – vissa har till och med två! På taken ryms både privata och gemensamma terrasser med utblick åt flera väderstreck. I projektet T1 hittar du dessutom 4 helt unika stadsradhus i tre plan, med varsin, privat takterrass om ca 40 kvm.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 st om 1-5 rok
Inflyttning Våren 2024
Status Slutsålt
Svanenmärkt Ja


T1, 91 st lägenheter
T2, 99 st lägenheter

Projektet är slutsålt

En trädörr med fönsterparti och bronsfärgat handtag

Besqab går samman med Aros Bostad

Besqab och Aros Bostad går samman och bildar en stark utmanare på bostadsmarknaden i Stockholm och Uppsala.

Läs mer

Ljusa bostäder med tidlös inredning

Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella bostäder, med hänsyn till fina siktlinjer genom lägenheterna. De större lägenheterna har genomgående planlösning, så att bostaden får ljus från två håll.

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder, där organiska material och en naturlig färgskala ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Öppet kök med plats för alla

Köken är väl tilltagna och ger tillsammans med vardagsrumsdelen ett härligt utrymme för umgänge eller lek. Köksön i de större lägenheterna utgör inte bara en extra arbets- eller samlingsplats, den bidrar också till att skapa rumslighet i en öppen planlösning.

Luckor och snickerier är i en ljust gråbeige ny­ans och den vackra skivan i stenkomposit tål både lussekattsbak och första teckningen med tuschpennor. Luckorna finns som tillval i vitt och det går även att få svarta blandare i stället för rostfritt utförande.

Design är inte bara färg och form

…utan även upplevelsen av funktion. Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som skandinavisk design förknippas med.

Det är också temat för inredningen i våra bostäder. Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv och fortsätter vara vackra över tid.

Socialt liv nära stad och park

Fabriksparken är en helt ny­ stadsmiljö i centrala Sundbyberg med bostäder, restauranger, butiker, skola och kontor. Det ny­a området kommer att bestå av tre kvarter med totalt 450 ny­a bostäder.

Husen är placerade så att det bildas små torg ut mot de angränsande gatorna och en skyddad grön gård inom varje kvarter.

Läs mer

Det första kvarteret är färdigställt av Skandia Fastigheter och inflyttat. Aros Bostads kvarter, som utgör den andra etappen av området, omfattar 191 lägenheter som är fördelade på två bostadshus: T1 och T2.

Interiör- och exteriörbilderna är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp

Visning

Vad roligt att du vill komma på visning.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid, välkommen!

Restider

I närheten