Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Inflyttningsklart i Ella Allé

Här i kommunikationsnära Ella Allé, mellan villaträdgårdar och Täby centrum, finns allt från tvåor till spatiösa våningar. Är du ute efter en trea, finns både en yteffektiv med extra wc och stor balkong, och en lite större med två balkonger och extra takhöjd. Vilken väljer du?

Välkommen till Ella Allé! 

Ella Allé står de första lägenheterna klara för inflyttning. Ella Allé ligger kommuniktionsnära med villor och trädgårdar som granne på ena sidan och Tibble Station, Täby Centrum, skolor och fritidshallar på den andra. En ny­ liten stadsdel mellan knutpunkterna Täby Centrum och Roslags Näsby.

Här finns allt från tvåor till spatiösa våningar. Är du ute efter en trea, finns både en yteffektiv med extra wc och stor balkong, och en lite större med två balkonger och extra takhöjd. Vilken väljer du? Välkommen till Ella Allé!

Välkommen på visning

Du har möjlighet att besöka våra inflyttningsklara bostäder i Ella Allé för att hitta ditt drömhem. Vi öppnar även upp våra möblerade visnings­lägenheter så att du kan testa Besqab-känslan fullt ut.

VISNING
Se aktuell visnings­tid i resp. bostadsannons nedan.

PLATS
Stockholmsvägen 162-164, Täby

Din ny­a 3:a i Ella Allé

Om du är ute efter en trerummare, finns här både en yteffektiv med extra wc och stor balkong (69 kvm), och en lite större med två balkonger och extra takhöjd (83 kvm). Vilken väljer du?

Läs mer i bostadsannons hos mäklare här 

Se fler bilder på en av våra 3:or (69 kvm)

Etagelägenhet högst upp i huset

Är du på jakt efter något ännu större kan vi nu erbjuda en unik etagelägenhet om 5 rok på drygt 150 kvm. Vardagsrummet med en slående takhöjd om dryga 5 meter tillsammans med generösa sociala ytor, två badrum och fyra sovrum gör denna femma till något utöver det vanliga. Den 17 kvm stora balkongen i sydväst adderar ytterligare guldkant. 

Läs mer i bostadsannonsen hos mäklare här

Se fler bilder på etagelägenheten här 

Det bästa med Ella Allé

  • Tillgång till elbil och elcykel - Medlemskap i fordonspool ingår för alla medlemmar. 

  • Underhållsfritt - Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

  • Plats för lek - Ella Allés innergårdar är inredda med lekplatser för barnen. 

  • Nära till allt - Närhet till natur, skolor, kommunikationer och Täby Centrum. 

Det bästa med Ella Allé

  • Tillgång till elbil och elcykel - Medlemskap i fordonspool ingår för alla medlemmar. 

  • Underhållsfritt - Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

  • Plats för lek - Ella Allés innergårdar är inredda med lekplatser för barnen. 

  • Nära till allt - Närhet till natur, skolor, kommunikationer och Täby Centrum. 

Radhusen står snart klara för inflytt

I Ella Allé kan du även välja att bo i ett stadsradhus med egen ingång, uteplats och takterrass. De första radhusen står snart klara för inflyttning och du är välkommen hit till visnings­huset och känna in känslan av att bo här.

Läs mer om stadsradhusen

Vanliga frågor om våra bostäder i Ella Allé:

Tillgång till fordonspool 

Medlemskap i fordonspool ingår för alla medlemmar, 2 st elbilar och en elcykel.

Parkeringsplats

Garageplatser för bil med och utan laddstolpe samt MC-platser. I Ella Allé är de större lägenheterna garanterad en garageplats (4-5 rok).

Ingår i månadsavgiften

Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg och bredband 250 mb/s, grundutbud TV samt medlemskap i fordonspool de 5 första åren. I fordonspoolen finns tillgång till bil samt elcykel.

Gemensamma utrymmen

Det finns en cykelverkstad och ett leveransrum för framtida bruk. Innergårdar med lekplatser, sittplatser och pergola. Det finns också cykelplatser inomhus och en cykelverkstad.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här