Inflyttningsklart i Ella Allé

I Ella Allé står de första lägenheterna klara för inflyttning. Ella Allé ligger kommuniktionsnära med villor och trädgårdar som granne på ena sidan och Tibble Station, Täby Centrum, skolor och fritidshallar på den andra. En ny­ liten stadsdel mellan knutpunkterna Täby Centrum och Roslags Näsby.

Här finns exempelvis den rymliga tvåan med balkong, en unik fyra med 3,7 i takhöjd eller en femma med dubbla balkonger. Välkommen att hitta din ny­a drömbostad i Ella Allé.

Välkommen på visning

Nu har du möjlighet att besöka våra inflyttningsklara bostäder i Ella Allé för att hitta just ditt drömhem. Vi öppnar även upp våra möblerade visningslägenheter så att du kan testa Besqab-känslan fullt ut.

VISNING
Söndag 3 december kl 11:00-12:00

Plats: Stockholmsvägen 166 i Täby

Det bästa med Ella Allé

  • Tillgång till elbil och elcykel - Medlemskap i fordonspool ingår för alla medlemmar. 

  • Underhållsfritt - Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

  • Plats för lek - Ella Allés innergårdar är inredda med lekplatser för barnen. 

  • Nära till allt - Närhet till natur, skolor, kommunikationer och Täby Centrum. 

Vanliga frågor om våra bostäder i Ella Allé:

Tillgång till fordonspool

Medlemskap i fordonspool ingår för alla medlemmar, 2 st elbilar och en elcykel.

Parkeringsplats

Garageplatser för bil med och utan laddstolpe samt MC-platser. I Ella Allé är de större lägenheterna garanterad en garageplats (4-5 rok).

Ingår i månadsavgiften

Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg och bredband 250 mb/s, grundutbud TV samt medlemskap i fordonspool de 5 första åren. I fordonspoolen finns tillgång till bil samt elcykel.

Gemensamma utrymmen

Det finns en cykelverkstad och ett leveransrum för framtida bruk. Innergårdar med lekplatser, sittplatser och pergola. Det finns också cykelplatser inomhus och en cykelverkstad.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer