Vaxholm

Norrberget Skutan

Ett till fem rum med utsikt

Skutan består av unika hem; etagelägenheter med uteplats mot fjärden, vindslägenheter med charmiga takkupor samt smarta tvåor med balkong. Ingen är den andra lik. Dessutom finns ett skyddsrum och ett garage i två våningar. Skutan är ett färdigställt och inflyttat kvarter.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 58 om 1 - 5 rok
Inflyttning 2023-2024
Status Slutsålt
Svanenmärkt Ja

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inrednings­val 4
Inflyttning 5

Skutan har ett fantastiskt läge

Alla bostäder har utsikt över Skutviken. Naturmarken ansluter på sjösidan, medan entréerna ligger in mot stadsdelens gata. På gatusidan har huset en stor träveranda i tre plan som är byggd i limträ. Verandan innehåller stora privata entrébalkonger. Klätterväxter är tänkta att ta sig upp för limträpelarna och täcka verandan med grönska.

Lika delar stad och skärgård

De låga husen med träfasader ger solbelysta gårdar där grönskan får komma fram. Intima gaturum som följer
topografin väver ihop kvarteren och blir till fina, levande
gångstråk för såväl boende som besökande.

Allt med Vaxholmsfjärden och Skutviken som fond och skärgården som närmsta granne.

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Besqab Plus

Besqab Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Skutan bor du med fri utsikt över Vaxholmsfjärden i ett hus med bara sexton lägenheter, alla med sin speciella charm och noggrant utvald inredning.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten