Vaxholm

Skärgårdens huvudstad

Bara en timmes båtfärd från Stockholm – eller dryga halvtimmen med buss – finns Vaxholm. En riktig liten pärla för den som vill blanda stads- och skärgårdsliv efter humör och väder. I den mysiga stadskärnan finns butiker, gallerier, caféer, restauranger, badstränder och vacker natur. Allt på lagom promenadavstånd.

Klara...
färdiga...
flytta in!

Våra inflyttningsklara bostäder i Vaxholm

Besqabs bostäder i Vaxholm

Vaxholm

Norrberget

Mitt i centrala Vaxholm ligger Norrberget, precis beläget invid Vaxholms huvudgata som leder ner mot hamnen. Här får du bekvämt gångavstånd till allt; mataffären, stadskärnans butiker och restauranger, bageriet, skolan och bussen. De första kvarteren i Norrberget står klara och vi välkomnar alla ny­inflyttade som nu ska få njuta av sitt helt ny­a hem. Ännu finns det några lägenheter kvar till försäljning som är klara för inflyttning när det passar dig. Under tiden pågår planerna med den fortsatta utvecklingen av Norrberget där kvarteret Utsikten står närmast på tur.

Bostadstyp Lägenheter, Radhus

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 250 om 1 - 6

Inflyttning Etappvis med start 2023

Vaxholm

Norrberget Eken Plus

Vi har några bostäder kvar till försäljning, dessa förmedlas Erik Olsson Ny­produktion, Lisa Forsblad Beckman 076-893 12 14 eller Jimi Bennet 076-607 81 34.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 42 om 2 - 7

Inflyttning Start under andra kvartalet 2023

Vaxholm

Norrberget Utsikten

Ett kvällsdopp, en glass i hamnen, en AW på hotellet eller en tur med båten in till stan och sen hem igen. Det är så vi ser vardagslivet på Norrberget framför oss.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 30 om 2 - 5

Inflyttning Preliminärt 2025/2026

Vaxholm

Norrberget Berghällen

I hjärtat av Norrberget bygger vi Berghällen, ett brokigt kvarter mitt i småstan. Här blir husen lite olika höga, trapphusen får olika färger och det kommer att sticka upp kupor ur taken både här och där.

Bostadstyp Lägenheter

Boendeform Bostadsrätt

Bostäder 38 om 1 - 6

Inflyttning Under planering

En sommarstad som behåller värmen på vintern

Här finns ca 11 000 åretruntboende invånare, men på sommaren blir vaxholmarna många, många fler.

Vaxholm är en promenadvänlig stad. Här kan man strosa genom norrhamnsområdets gamla bebyggelse, shoppa längs Hamngatan eller ta en båt över till Kastellet. Hamnen, som är stadens hjärta, är omgiven av butiker, caféer och restauranger. I hamnbassängen trängs nöjesbåtar med Waxholmbolagets fartyg och vägfärjor till Rindö, på andra sidan sundet. Gästhamnen erbjuder full service och har plats för 120 båtar.