Fullerö

Fullerö Berså

Livspusslet light

Ett hem ska ha rum för vardagsglädje. För alla de där vanliga sakerna som tillhör livet. Ungar. Träning. Utmaningar på jobbet. Vänner. Lite kärlek. Och en helt onödig ridtur nu och då, i parken alldeles utanför dörren. Det är lugnt, du hinner.

Projektet är slutsålt.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 om 4 - 5 rok
Inflyttning Start under andra kvartalet 2023
Status Slutsålt

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Planlösningar

Bilder från visnings­hus

Exteriörbilder

Det framtida Fullerö

Fullerö växer. På ett bra sätt!

Detaljplanen för utbyggnaden av södra Storvreta är nu antagen. Den omfattar ny­a bostäder, en ny­ förskola och en huvudgata mellan Storvreta och vårt område med kollektivtrafik, gång- och cykelbanor. Ett hållbart resande blir då ännu enklare. Det finns även planer på en ny­ grundskola, liksom en framtida flytt av tågstationen närmare Fullerö.
Det här ny­a stråket kommer att länka samman Storvreta med bebyggelsen i Fullerö. Fortfarande med den småskaliga bebyggelse, trygghet, och rika fritid som gör det här till ett ställe man vill bo länge på.

Energieffektivtet som gör skillnad i plånboken

En av fördelarna med ny­produktion är att energieffektiviteten är inbyggd redan från start. Det handlar om allt från smarta materialval till effektiva planlösningar och moderna uppvärmningsmetoder. Att tänka energismart i alla led är bra både för plånboken och för miljön – och en förutsättning för att ditt hus ska leva upp till Svanen-märkningens hårda krav.

Driftskostnader

Här kan du titta närmare på driftskostnadskalkylen för Fullerö Berså.

Driftkostnadskalkyl

Ett skönare liv, helt enkelt

I natursköna Fullerö Hage strax norr om Uppsala bygger vi radhus som bostadsrätter, i ett helt ny­tt område med varierad bebyggelse. Drömmer du om att bo bekvämt, omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill, har du kommit alldeles rätt. Området inbjuder till friluftsliv för stora och små. I närliggande Storvreta och Uppsala finns både skolor och ett stort utbud av sport och kultur. Förskolan har du precis runt knuten. Planerna är i full gång även för skola, sporthall, restauranger och service. Här blir vardagen enklare och fritiden rikare.

Bo i en berså?

En berså är en plats man vill vara i, den är inte perfekt och pretentiös. En berså andas lugn, ro och trygghet. Den är tillåtande och stressfri. Vårt område är omgivet av grönska, med både skogen och parken alldeles intill.

Naturskönt och nära

Våra bostäder ligger i ett öppet och inbjudande landskap på historisk mark. Här är nära till det mesta. Cykelväg finns både in till Storvreta och till Uppsala. Bussarna stannar i anslutning till området och föredrar du Upptåget har du täta avgångar från Storvreta åt både norr och söder. E4 och väg 290 går alldeles i närheten. Med bilen är du inne i centrala Uppsala på en kvart, till Arlanda tar det dryga halvtimmen.

Inredning Säsong

Säsong är vår moderna inrednings­linje. Inspirationen kommer från den urbana världen; från kultur, arkitektur, mode, inredning, mat och industri som vi människor skapat. Vi lever i en värld av ständig förändring, i Säsong hämtar vi färgskala och uttryck från de trender som speglar den.

Det här är Säsong

Beige ny­anser är den stora inrednings­trenden just nu och det är en trend vi gärna följer. Ton i ton-känslan ger ett sobert och stilrent intryck som kommer att stå sig långt efter att de hetaste trenderna blåst över. Luckorna är släta och med den svagt mönstrade bänkskivan och stänkskyddet i samma färgskala sänker sig ett lugn som blir en perfekt fond till dina möbler och de detaljer du väljer att lyfta fram i ditt ny­a hem.

Knopparna på lådor och underskåp är rostfria, precis som blandaren. Väggskåpen har pushöppning för att behålla de moderna, strama linjerna. Väggarna är mjukt beiga och vitvarorna är vita. På golvet ligger en tidlös trestavs ekparkett.

Köket är från Vedum. Vitvarorna är från Electrolux och blandaren ”Mmix” från Mora. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett och väggarna är målade i den varma, så kallade stockholmsvita, färgen.

Säsong badrum

Badrumsväggarna har en stor, matt, gråvit platta i rak, stående sättning. Större plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.
Precis som i köket är blandar till handfat och dusch av modell ”Mora Mmix” från Mora.

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten