Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Två färdiga inredningslinjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som alltid ingår i köpet av din bostad. Allt du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du vill addera något extra som pricken över i.

Solid

Inspirationen till Solid är hämtad från den svenska naturen och allt det vackra som finns omkring oss. Det kalla nordiska ljuset och de ständiga färgskiftningar som årstiderna skämmer bort oss med. Naturen är en kraftkälla. Vi vill att våra hem ska vara samma källa till lugn och återhämtning.

Oavsett trender är den vita luckan den mest efterfrågade. Solid har diskret lättrade knoppar på bänkskåpen och osynlig pushöppning på väggskåpen, för att skapa ett så lugnt intryck som möjligt. Som bänkskiva ligger en snygg, betongliknande laminatskiva som tål bak och matlagning under många år.

Som stänkskydd sitter en matt, smal och rektangulär kakelplatta i två stående rader. Inspirationen är hämtad från Londons tunnelbana. Ett klassiskt uttryck som känns nytt när det kommer in i köket.

Köket är från Vedum. Vitvarorna är från Electrolux är rostfria och matchar kvalitetsblandaren ”Mmix” från Mora. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett och väggarna är målade i den varma, så kallade stockholmsvita, färgen.

Badrum

Solid Badrum

Badrumsväggarna har en stor, matt, vit platta i rak, stående sättning. Större plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.
Precis som i köket är blandare till handfat och dusch av modell ”Siljan” från FMM.

Köksblandare

Mora Mmix K5, Mora

Handtag

Rostfri lättrad knopp, 31129, Vedum

Kylskåp och frysskåp alt. kyl/frys

Rostfri, enligt bofakta, Electrolux

Lucka

Maja F20 vit, Vedum

Belysning

LED Extend G2 3000K

Diskmaskin

Integrerad diskmaskin, Electrolux

Stänkskydd

Kakel, Milano vit 6x24,6 i stående rak sättning, Centro

Bänkskiva

Laminat, Urban style, Vedum

Högskåp

enligt ritning

Mikro

Rostfri Inbyggnadsmikro i väggskåp, Electrolux

Ugn

Rostfri Inbyggnadsugn under bänkskiva, Electrolux

2. Stänkskydd

Kakel, Milano vit 6x24,6 i stående rak sättning, Centro

3. Bänkskiva

Laminat, Urban style, Vedum

4. Induktionshäll

Electrolux

1. Handtag

Rostfri lättrad knopp, 31129, Vedum

Solid

1. Handtag – Rostfri lättrad knopp, 31129, Vedum
2. Stänkskydd – Kakel, Milano vit 6x24,6 i stående rak sättning, Centro
3. Bänkskiva – Laminat, Urban style, Vedum
4. Induktionshäll – Electrolux

Plus-paket Solid

Med pluspaketet adderar du ett urval av materialvalen som ingår i inredningslinjerna för våra Besqab Plus-bostäder. Ett guldkantat kökspaket för inredningskonnässörer.

Priset för pluspaketet skiljer sig något åt mellan våra olika projekt. Det beror bland annat på att förvaringslösningar ser olika ut i olika planlösningar. 

Kontakta gärna mäklaren om du har frågor om inredningen i det projekt du är intresserad av. 

Paket Solid Plus

Säsong

Säsong är vår moderna inredningslinje. Inspirationen kommer från den urbana världen; från kultur, arkitektur, mode, inredning, mat och industri som vi människor skapat. Vi lever i en värld av ständig förändring, i Säsong hämtar vi färgskala och uttryck från de trender som speglar den.

Beige nyanser är den stora inredningstrenden just nu och det är en trend vi gärna följer. Ton i ton-känslan ger ett sobert och stilrent intryck som kommer att stå sig långt efter att de hetaste trenderna blåst över. Luckorna är släta och med den svagt mönstrade bänkskivan och stänkskyddet i samma färgskala sänker sig ett lugn som blir en perfekt fond till dina möbler och de detaljer du väljer att lyfta fram i ditt nya hem.

Knopparna på lådor och underskåp är rostfria, precis som blandaren. Väggskåpen har pushöppning för att behålla de moderna, strama linjerna. Väggarna är mjukt beiga och vitvarorna är vita. På golvet ligger en tidlös trestavs ekparkett.

Köket är från Vedum. Vitvarorna är från Electrolux och blandaren ”Mmix” från Mora. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett och väggarna är målade i den varma, så kallade stockholmsvita, färgen.

Säsong Badrum

Badrumsväggarna har en stor, matt, gråvit platta i rak, stående sättning. Större plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.
Precis som i köket är blandar till handfat och dusch av modell ”Mora Mmix” från Mora.

Badrum
Dusch
Paket Säsong Plus

Plus-paket Säsong

Med pluspaketet adderar du ett urval av materialvalen som ingår i inredningslinjerna för våra Besqab Plus-bostäder. Ett guldkantat kökspaket för inredningskonnässörer.

Priset för pluspaketet skiljer sig något åt mellan våra olika projekt. Det beror bland annat på att förvaringslösningar ser olika ut i olika planlösningar. 

Kontakta gärna mäklaren om du har frågor om inredningen i det projekt du är intresserad av. 

Ditt inredningsval – så går det till

Inredningsprocessen brukar de flesta tycka är en rolig tid. Det är nu allt blir ”på riktigt”. Men är du inte road eller inte har tid behöver du inte att göra något alls. Då får du en tidlös bostad inredd med klassiska Solid.

Redan när vi presenterar ett nytt projekt kan du se hur bostäderna kommer att se ut på insidan. Du hittar bilder och beskrivningar här på webben, och i vår visningslokal finns den tryckta projektbroschyren och ofta även materialprover att känna på. Det du ser är det som ingår i priset på din bostad.
Något halvår till år efter säljstart är det dags att börja fundera på vilken inredningslinje som passar dig bäst. Ju tidigare i projektet du bokar din bostad, desto längre tid har du på dig att tänka över inredningsvalen.

Inredningsprocessen börjar med att du bjuds in till en informationsträff. Du får en inredningskatalog som mer i detalj beskriver inredningslinjerna och där du ser vilka ytterligare funktionsval du kan göra. Därefter bjuds du in till ett kostnadsfritt möte tillsammans med vår inredningskoordinator som hjälper dig att hitta rätt i inredningsprocessen. Ni träffas i vår Bobutik på Besqabs kontor i Danderyd, där ni kan se och känna på de olika materialen. Ni går igenom bostaden rum för rum, och du får både hjälp med tips och råd, och chans att ställa frågor kring allt som har med inredning, färgval och tillval att göra. Efter mötet har du möjlighet att gå hem och fundera en tid innan det är dags att ta de slutgiltiga besluten.

Inredningsavtalet måste signeras före ett visst datum som vi kallar stopptid, det datumet kommer du att få vid inredningsmötet. Stoppdatumet är den dag som vi behöver göra alla inredningsbeställningar för att kunna hålla projektets tidsplan.

Kvaliteter och garantier
Våra material och arbetssätt är valda och utarbetade för att uppfylla Besqabs kvalitetskrav och garantier – därför går det inte att göra tillval utanför sortimentet i inredningskatalogen.

Så förbereder du dina inredningsval
Innan ditt möte med inredningskoordinatorn är det bra att:

  • Bekanta dig med vår inredningskatalog och sortimentet i den
  • Fundera på vilken stil eller känsla du vill skapa i ditt nya hem
  • Tänka igenom vilket budget du har för eventuella extra tillval/funktionsval

Våra inredningslinjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inredningslinjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.
Tillbaka till våra inredningslinjer