Sundbyberg

Sumpan - en stad som växer

Sundbybergs stad är en av de kommuner som vuxit mest i hela Sverige. Här finns många platser att mötas på, både i staden och i parker och grönområden. Det finns ett stort utbud av restauranger från världens alla hörn och en mängd mysiga caféer, de flesta inom gång- eller cykelavstånd. Och du bor nära butiker, skolor, förskolor och service.

I centrala Sundbyberg, eller Sumpan som många säger, hittar du både småbutiker och större affärskedjor och du tar dig snabbt till Solna Centrum och Mall of Scandinavia. På bara en kvart är du inne i city. Välj mellan buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbanan.

Besqabs bostäder i Sundbyberg

Sundbyberg
Här bor du mitt i Sveriges restaurangtätaste kommun. Ett grönt och skönt läge nära alla butiker och kommunikationer i nya Sundbyberg.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 4 rok
Pris: 2 195 000 kr - 6 700 000 kr
Inflyttning: inflyttningsklart!

En helt ny stadskärna planeras

Det byggs inte bara nya bostäder i Sundbyberg, det planeras också för en helt ny stadskärna när järnvägen grävs ner i de centrala delarna. Det kommer att bli flera nya mötesplatser med torg för folkliv och det kommer även anläggas nya gröna oaser i form av träd och parker. Allting beräknas vara klart år 2025.

Skola och barnomsorg

Sundbyberg har åtta kommunala grundskolor och tre privata. Det finns gott om gymnasieskolor; en kommunal och fem fristående gymnasier. Det finns även gott om förskolor, både kommunala och privata.