Vackra Vägen - färdigställt 2021

Lötängarna på trädgårdsavstånd, 350 meter till t-banan och ett eget café i huset.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 om 1 - 4 rok
Inflyttning Inflyttningsklart!
Status Slutsålt

Att köpa ny­produktion

Att köpa en ny­ bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt ny­a hem är ett av de största förtroenden vi kan få.

Att köpa ny­produktion

Wow Sundbyberg!

Sveriges minsta kommun till ytan. Samtidigt Sveriges restaurangtätaste. En egen stad, men ändå en förort till Stockholm. Inte direkt innerstan, men det finns fler transportmedel än på T-centralen härifrån. Parker, sjöar, barer, motionsspår. Det finns mycket att upptäcka i staden, förorten eller kommunen Sundbyberg.

Sumpan – en stad som växer

Sundbybergs stad är en av de kommuner som vuxit mest i hela Sverige. Här finns många platser att mötas på, både i stadsliv, parker och grönområden. Du bor nära butiker och service, och det finns både ett stort utbud av restauranger från världens alla hörn och en mängd mysiga caféer – de flesta inom gång- eller cykelavstånd.

Marie Eriksson, SATS i Signalfabriken

”Vi ligger centralt till här i Signalfabriken. Här finns totalt 3000 kvadratmeter yta med fem träningssalar, inklusive en Hot Studio och en härlig spa- och relaxavdelning. Här är det aktivitet från morgon till kväll och vår barnpassning är öppen varje dag. Det finns även föräldrar-barn-pass som är populära och välbesökta. Och bra lunchställen runt omkring.”

En stad i staden

I Sundbyberg hittar du både småbutiker och större affärskedjor. Vill du ha ännu mer att välja på tar du dig snabbt till Solna Centrum eller Mall of Scandinavia – eller in till city, dit tar det en kvart. Buss, tunnelbana, pendeltåg eller tvärbana kör dig dit.

Sportigt och naturskönt

Golfängarna, som parkstråket runt Lötsjön heter, kommer att kännas som din trädgård. Det är ett stort parkområde som sträcker sig från Rissne äng i väster till Råstasjön i ost. Parken är en uppskattad träffpunkt med boulebanor, fotbollsplaner, äventyrsgolfbana och gott om plats för avkoppling.

Sundbyberg har många naturområden och det finns gott om möjligheter till ett aktivt friluftsliv. I Ursvik finns fem olika motionsspår, ett par av dem är upplysta på kvällen. Du hittar även utegym, en aktivitetspark för skateboard och konstgräsplan. Och för dig som älskar cykling finns en utmanande mountainbikebana som sträcker sig över hela Järvafältet. För att nämna några exempel.

En helt ny­ stadskärna planeras

Det byggs inte bara ny­a bostäder i Sundbyberg, det planeras även för en helt ny­ stadskärna när järnvägen grävs ner i de centrala delarna. Här kommer att bli flera ny­a mötesplatser och torg för folkliv, och man kommer att anlägga ny­a gröna oaser i form av träd och parker. Allting beräknas vara klart år 2025.

Kultur & Nöje

Här är det nära till biokvällen. Filmstaden Råsunda, som har tre salonger, ligger i det gamla industriområdet där Svensk Filmindustri spelade in hundratals filmer mellan
åren 1919 och 1970. Marabou hade sin chokladfabrik i Sundbyberg fram till 1970-talet. Idag ligger en konsthall och restaurang i det gamla chokladlaboratoriet där favoriterna Daim, Japp och Aladdin testades fram. I Marabouparken ordnas också både teater, konserter och utställningsvisningar under sommaren.

Den gamla biografen Bristol används idag till både teater-, dans- och musikföreställningar. Och på Kulturcentrum i Sundbyberg möts ett myller av olika kreativa verksamheter. Allt från härliga konstateljéer till musik-, film-och teaterstudios. Bibliotek finns både i Signalfabriken – som är värd en utflykt i sig – i centrala Sundbyberg och i Hallonbergen.

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Janne Viinikka, Svensk Ny­produktion

0768-58 56 96 | janne.viinikka@svenskny­produktion.se

Restider

I närheten