Visning Söndag 26/5 Kl 12:30-13:00 Läs mer
Vackra Vägen exteriör
Boka-tidigt-rabatt

Projektbeskrivning

Pris 2 195 000 - 6 700 000 kr
Avgift 2 370 - 4 567 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 om 1 - 4 rok
Inflyttning Fjärde kvartalet 2020
Status Pågående

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Wow Sundbyberg!

Sveriges minsta kommun till ytan. Samtidigt Sveriges restaurangtätaste. En egen stad, men ändå en förort till Stockholm. Inte direkt innerstan, men det finns fler transportmedel än på T-centralen härifrån. Parker, sjöar, barer, motionsspår. Det finns mycket att upptäcka i staden, förorten eller kommunen Sundbyberg.

Joakim Blom, Nette och David Gentry, Restaurangliv Parkliv i Marabouparken

”Vi tog över restaurangen i maj 2017 och ordnar mycket festmiddagar som 30- och 50-årsfester och bröllop. Men vi har också lunch sju dagar i veckan. Vi lagar mat på riktigt och med känsla, vi gör även vårt bröd själva. Den gamla 30-talsmiljön från fabrikstiden är bevarad och utsikten i parken är verkligen inspirerande.”

Marie Eriksson, SATS i Signalfabriken

”Vi ligger centralt till här i Signalfabriken. Här finns totalt 3000 kvadratmeter yta med fem träningssalar, inklusive en Hot Studio och en härlig spa- och relaxavdelning. Här är det aktivitet från morgon till kväll och vår barnpassning är öppen varje dag. Det finns även föräldrar-barn-pass som är populära och välbesökta. Och bra lunchställen runt omkring.”

Abgar ”Abbe” Barsom, Beans n’ Berries i Signalfabriken

”Vi har funnits i Signalfabriken i fyra år och trivs väldigt bra. Hos oss får gästerna ett personligt bemötande. Vi är lite som ett stammiscafé, kocken går till exempel ut med maten själv och personalen vet ofta vad gästerna vill ha. Vi använder inget smör eller socker när vi bakar eget utan satsar på bra råvaror och rawfood. Men vi är inte extrema, mormor kan få sin äppelpaj här också. Prova gärna vår soyalatte – den är grym!”

Anmäl intresse

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan.

Monalisa Brixed, Svensk Nyproduktion

Visning av Vackra Vägen, Sundbyberg

Söndag 26/5 12:30-13:00

Välkommen på visning! Vi ses i visningsboden vid byggplatsen, Vackra Vägen/Bergdalen.