Vackra Vägen exteriör

Projektbeskrivning

Pris 2 195 000 - 6 700 000 kr
Avgift 2 370 - 4 567 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 om 1 - 4 rok
Inflyttning Inflyttningsklart!
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Bostadsrätter

Sortera efter:
Nummer
Våning
Antal rum
Storlek
Pris
Avgift
Status
Nummer11-1702
Våning7
Antal rum1 rok
Storlek31 kvm
Pris3 000 000 kr
Avgift2 338 kr
StatusTill salu
Nummer11-1001
Våning0
Antal rum3 rok
Storlek74 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1002
Våning0
Antal rum1 rok
Storlek32 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1003
Våning0
Antal rum1 rok
Storlek31 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1101
Våning1
Antal rum1 rok
Storlek32 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1102
Våning1
Antal rum1 rok
Storlek31 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1103
Våning1
Antal rum2 rok
Storlek36 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1104
Våning1
Antal rum4 rok
Storlek85 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1201
Våning2
Antal rum1 rok
Storlek32 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer11-1202
Våning2
Antal rum1 rok
Storlek31 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld

Wow Sundbyberg!

Sveriges minsta kommun till ytan. Samtidigt Sveriges restaurangtätaste. En egen stad, men ändå en förort till Stockholm. Inte direkt innerstan, men det finns fler transportmedel än på T-centralen härifrån. Parker, sjöar, barer, motionsspår. Det finns mycket att upptäcka i staden, förorten eller kommunen Sundbyberg.

Sumpan – en stad som växer

Sundbybergs stad är en av de kommuner som vuxit mest i hela Sverige. Här finns många platser att mötas på, både i stadsliv, parker och grönområden. Du bor nära butiker och service, och det finns både ett stort utbud av restauranger från världens alla hörn och en mängd mysiga caféer – de flesta inom gång- eller cykelavstånd.

Marie Eriksson, SATS i Signalfabriken

”Vi ligger centralt till här i Signalfabriken. Här finns totalt 3000 kvadratmeter yta med fem träningssalar, inklusive en Hot Studio och en härlig spa- och relaxavdelning. Här är det aktivitet från morgon till kväll och vår barnpassning är öppen varje dag. Det finns även föräldrar-barn-pass som är populära och välbesökta. Och bra lunchställen runt omkring.”

En stad i staden

I Sundbyberg hittar du både småbutiker och större affärskedjor. Vill du ha ännu mer att välja på tar du dig snabbt till Solna Centrum eller Mall of Scandinavia – eller in till city, dit tar det en kvart. Buss, tunnelbana, pendeltåg eller tvärbana kör dig dit.

Sportigt och naturskönt

Golfängarna, som parkstråket runt Lötsjön heter, kommer att kännas som din trädgård. Det är ett stort parkområde som sträcker sig från Rissne äng i väster till Råstasjön i ost. Parken är en uppskattad träffpunkt med boulebanor, fotbollsplaner, äventyrsgolfbana och gott om plats för avkoppling.

Sundbyberg har många naturområden och det finns gott om möjligheter till ett aktivt friluftsliv. I Ursvik finns fem olika motionsspår, ett par av dem är upplysta på kvällen. Du hittar även utegym, en aktivitetspark för skateboard och konstgräsplan. Och för dig som älskar cykling finns en utmanande mountainbikebana som sträcker sig över hela Järvafältet. För att nämna några exempel.

En helt ny stadskärna planeras

Det byggs inte bara nya bostäder i Sundbyberg, det planeras även för en helt ny stadskärna när järnvägen grävs ner i de centrala delarna. Här kommer att bli flera nya mötesplatser och torg för folkliv, och man kommer att anlägga nya gröna oaser i form av träd och parker. Allting beräknas vara klart år 2025.

Kultur & Nöje

Här är det nära till biokvällen. Filmstaden Råsunda, som har tre salonger, ligger i det gamla industriområdet där Svensk Filmindustri spelade in hundratals filmer mellan
åren 1919 och 1970. Marabou hade sin chokladfabrik i Sundbyberg fram till 1970-talet. Idag ligger en konsthall och restaurang i det gamla chokladlaboratoriet där favoriterna Daim, Japp och Aladdin testades fram. I Marabouparken ordnas också både teater, konserter och utställningsvisningar under sommaren.

Den gamla biografen Bristol används idag till både teater-, dans- och musikföreställningar. Och på Kulturcentrum i Sundbyberg möts ett myller av olika kreativa verksamheter. Allt från härliga konstateljéer till musik-, film-och teaterstudios. Bibliotek finns både i Signalfabriken – som är värd en utflykt i sig – i centrala Sundbyberg och i Hallonbergen.

Anmäl intresse

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Visning

För att minska risken för smittspridning vill vi just nu att du föranmäler ditt visningsbesök via e-post till ansvarig mäklare.

Restider

I närheten