Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 500 om 1 - 5 rok
Inflyttning Detaljplan på granskning
Status Planerat

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Ny historia, nytt liv

Det gamla industriområdet får nu nytt liv när Besqab ska bygga cirka 500 nya bostäder i hjärtat av Uppsala. Flera industribyggnader kommer att rivas men kulturhistoriskt värdefulla byggnader kommer att bevaras. De blir en viktig del av den nya kvartersstrukturen och en påminnelse om områdets historia. Istället för spannmålshantering så kommer kvarteret att bli en plats för människor att mötas, bo och skriva sin egen historia.

Alla vägar leder till Skeppskajen

Det centrala läget är perfekt för den som alltid är på språng och vill ha någonting att göra. Brunch på ett mysigt café inne i stan, en lugn söndagspromenad längs med Fyrisån eller gå på konsert i Stockholm. För den kulturintresserade så har Köttinspektionen vernissager och utställningar med jämna mellanrum. Ingenting är längre än några minuter bort och möjligheterna till spontana infall är oändliga.

Central grönska

Även om man befinner sig mitt i centrum så är naturen inte långt borta. Mitt i kvarteret planerar vi en grön park att vistas i där man kan slappna av en stund och titta på människorna som strosar förbi. På andra sidan ån så kan man ta en kort andningspaus i Stadsträdgården eller gå i sakta mak söderut mot Kungsängsleden för att sedan gå över den nygamla Vindbron och tillbaka hem. Läget kan heller inte bli bättre för den som pendlar med Resecentrum på promenadavstånd och snabb enkel tillgång till E4:an för de bilburna. Saknar man kontinenten så tar man sig även till Arlanda lätt och smidigt från Skeppskajen.

Ett stenkast bort

På plats i Skeppskajen så saknas som sagt inga möjligheter att hitta på roliga saker men även vardagsbestyren pockar på uppmärksamhet. I närområdet finner ni matvarubutik, apotek och frisör bland annat. Om man inte riktigt orkar ställa sig framför spisen så finns det ett stort antal restauranger på lämpligt avstånd vare sig man är sugen på pizza, indiskt eller asiatiskt. I området finns redan en förskola och vi planerar för fler. För barnfamiljen är Anna Petrus park ett hett tips. Där kan man åka skateboard, öva på parkour, grilla eller bara leka en stund efter skola och jobb. På Sveriges äldsta bangolfklubb rakt över ån på Ulleråkersvägen kan hela familjen ta en runda. Vintertid så kan man gå till Studenternas och åka skridskor eller åka längdskidor på KAP.

Välkommen till Skeppskajen. Din nya historia, ditt nya liv.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Skeppskajen får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Restider

I närheten