Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 90 om 1 - 5 rok
Status Planerat

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Finslipa Arboristen med oss

Just nu ritar och planerar vi i projektgruppen för fullt för att det ska bli så fint och bra som möjligt. Nu vill vi gärna veta vad just du tycker är viktigt i ett nytt hem. Klicka på länken nedan så kommer du till ett kort frågeformulär som vi önskar att du kunde besvara. Med dina svar i bagaget kommer vi att kunna ge Arboristen det lilla extra.

Frågeformulär finner du här

Området

Arboristens läge gör det väldigt enkelt att fylla dagarna med aktiviteter oavsett ambitionsnivå. Ultuna Trädgårdsstad med omnejd erbjuder något för de flesta.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Ett läge för alla

Ett slitet uttryck måhända men unikt passar bra in på Arboristen. Läget med många möjligheter till utomhusaktiviteter men ändå nära stans alla bekvämligheter och nöjen passar de flesta smaker. Där ett lugn i närheten av naturen snabbt kan bytas mot sprudlande cityliv och sorlet på restauranger.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Arboristen får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Sofia Sundberg, Länsförsäkringar Fast.
Mats Jansson, Länsförsäkringar Fast.