Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 80 om 1 - 4 rok
Status Planerat

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Området

Arboristens läge gör det väldigt enkelt att fylla dagarna med aktiviteter oavsett ambitionsnivå. Ultuna Trädgårdsstad med omnejd erbjuder något för de flesta.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Ett läge för alla

Ett slitet uttryck måhända men unikt passar bra in på Arboristen. Läget med många möjligheter till utomhusaktiviteter men ändå nära stans alla bekvämligheter och nöjen passar de flesta smaker. Där ett lugn i närheten av naturen snabbt kan bytas mot sprudlande cityliv och sorlet på restauranger.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Arboristen får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!