UPPSALA

Björkallén

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 85 om 1 - 5 rok
Status Slutsålt

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Området

Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg har vi uppfört flerfamiljshus med 85 välplanerade och ljusa lägenheter.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Sociala balkonger

Vi har lagt stor vikt på trivsamma balkonger med möjlighet till balkongodling och samvaro. Meningen är att balkongen eller uteplatsen kan fungera som ett extra rum i bostaden.

Innergård med plats för möten

I Björkallén har vi lagt särskilt mycket omtanke på innergården. Den ska vara grön och lugn, vacker att titta på med gångar, gräsytor, trappavsatser och blommande planteringar. Här har vi skapat flera olika "rum" för att passa alla. Det finns en rejäl utegrill med sittplatser intill och den skyddande pergolan erbjuder skugga mitt på dagen.

Odla eget

På gården finns tre stycken växthus/orangerier för alla boende med gröna fingrar. Där kan tomaterna och de andra grödorna mogna i augustisolen.

Groventré i varje hus

Tö eller snö, regn eller solsken. Vårt väder bjuder alltid på utmaningar – vare sig det gäller leriga tassar, snödränkta ytterkläder eller slutkörd cykel. Med tanke på det så har vi byggt groventréer i varje hus i Björkallén så att vardagen blir lite enklare och lite renare.

Möjligheter för de med spring i benen

Här kan barnen välja att leka ute bland de stora ekarna och skogspartierna i utkanten av området, eller att mysa på lekplatserna intill huset. Lekytorna är byggda för att inspirera till en stilla lek i sandlådan, en stund på gungan eller aktiviteter för de som har lite mer energi.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Madelene Norberg, Svenska Mäklarhuset

Restider

I närheten