Inflyttningsklart i Årsta Ljuva

En liten bit ifrån stan ligger söder om söders ny­a Söder. I Årsta Ljuva finns bostäder för alla livets skeden. Årsta är en kulturhistoriskt unik miljö med sammanhängande funkisbebyggelse och en centrumbebyggelse från 50-talet, som är en ovanlig arkitekturpärla. Med dessa som utgångspunkt har vi tagit fram bostäderna i Årsta Ljuva.

Det bästa med Årsta Ljuva

  • Underhållsfritt – Du kommer under en lång tid framöver inte behöva tänka på att renovera eller uppdatera din inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi.

  • Låg energiförbrukning – Husen är utrustade med solceller på taket.

  • Bo nära naturen – Samtliga lägenheter har stora balkonger/uteplatser för att bättre kunna njuta av ljuset och den vackra naturtomten vars skogsbacke med stora tallar ger karaktär och skönhet till platsen.

  • Nära till allt – Här har du nära till vacker natur, badvänligt vattnet och smidiga kommunikationer.

Inflyttningsklara bostäder i Årsta Ljuva

Vanliga frågor om våra bostäder i Årsta Ljuva:

Garageplats

Det finns parkering i garage, där de större lägenheterna är garanterade en garageplats.

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten, bredband samt bostadsrättstillägg. Hushållselen och varmvatten betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. 

Gemensamma utrymmen

 Ett mindre gym och plats för co-working.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer