Vad händer i projektet just nu?

2024-05-06

Mot säljstart

I slutet av maj säljstartar vi Aspen. Just nu pågår projektförberedelser i form av bl a finansieringsfrågor, upphandling av entreprenörer, slutliga arbeten med projektering, och framtagande av material för säljstarten. För att nämna några saker. Vi ser fram emot att träffa er och berätta mer om projektet.

Se till att göra en intresseanmälan så får du automatiskt en inbjudan till säljstarten.
Intresseanmälan

2024-02-20

Bygglovet beviljat!

Det känns fantastiskt kul att Stadsbyggnadskontoret på Stockholms stad har beviljat vårt bygglov för Aspen, vilket naturligtvis är en stor milstolpe för projektet!

2023-10-02

Senaste ny­tt från projektet

Vi håller som bäst på med projektering och arbetar med de sista detaljerna. Vår förhoppning är att säljstarta Aspen efter årsskiftet. Du som anmält intresse för projektet kommer få närmare information längs vägen.

Läs mer

2023-05-03

Detaljplanen har vunnit laga kraft!

Vi är glada att vi kan berätta att detaljplanen för Aspen är antagen.

Läs mer

Det betyder att vi fortsätter mot säljstart med full fart framåt. Just nu håller vi på att förbereda alla bilder och annat material som vi behöver för att kunna visa hur allt kommer att se ut i detalj. Om du har anmält dig som intressent kommer du att få en inbjudan till säljstarten via e-post. Har du frågor innan dess är du alltid välkommen att höra av dig till oss!