Inflyttningsklart i Slottsparken

Slottsparken är en del av Bro Mälarstad och har ett vackert naturnära läge. Området består av 39 stycken radhus i bostadsrättsform med antingen en stor terrass i insynsskyddat läge eller en veranda med gräsmatta. Varje hus är placerat med anpassning efter den kringliggande miljön och arkitekturen harmoniserar med naturen och grönskan intill. Bostäderna är omsorgsfullt planerade för att få plats med många funktioner och ändå kännas öppna och ljusa. Här är det helt enkelt lätt att leva vardagsliv och trevligt att vara hemma.

Välkommen på visning

Du har möjlighet att besöka våra inflyttningsklara bostäder i Slottsparken för att hitta ditt drömhem.

VISNING
Se aktuell visnings­tid i resp. bostadsannons nedan eller kontakta mäklaren för visning.

Kuskens Väg 3

Ett perfekt planerat och Svanenmärkt radhus med sobra materialval. Öppen planlösning på nedre planet med socialaytor och matplats för härliga middagar.  På övre planet finns fyra bra sovrum och badrum med badkar. Stor altan med plats för både utemöbler och grill.

Läs mer hos mäklaren här

Bondhagsvägen 47

Här finns 120 välplanerade kvadratmeter med dom sociala ytorna på entréplan och utgång till den stora terrassen som lrymmer hela familjen och alla vänner.  På övre plan finns fyra sovrum och ett extra allrum samt badrum med badkar. Parkeringsplats och stort förråd på husets framsida. 

Läs mer hos mäklaren här

Det bästa med Slottsparken, Bro Mälarstad

  • Välplanerade hus - två badrum, sociala ytor på entréplanet och sovrum på det övre planet.
  • Läget - fina badplatser vid Mälaren och massor av mögligheter till utomhusaktiviteter så som golf, segling och skogscyling. 
  • Stora altaner med plats för både matplats och grill.
  • Svanenmärkt - innebär att byggnadens påverkan på miljö och människa granskas ur ett livscykelperspektiv. 

  • Räntegaranti - tvåårig räntekompensation gentemot föreningen. 

Lillgårdsvägen 16, Tallbacken

Exklusivt hus

Läs bostadsannons hos mäklare här

Se fler bilder på bostaden

Välkommen på visning

Du har möjlighet att besöka våra inflyttningsklara bostäder i Solna Parad och Solna Parad Plus för att hitta ditt drömhem. Vi öppnar även upp våra möblerade visnings­lägenheter så att du kan testa Besqab-känslan fullt ut.

VISNING
Söndag den 17 mars kl 11:00-12:00

Plats för visning: Solnavägen 29 B