Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Följ projektet steg för steg

Här kommer vi uppdatera med information om vad som sker under produktionens gång.

2023-09-18

Färdigställd visnings­lägenhet och pågående produktion

Vi har nu färdigställt visnings­lägenheten och vi ser fram emot att visa upp den för alla vid säljstarten den 24 september. Även övrig produktion av Nivå Ateljé har dragit i gång ordentligt och vi har rivit all befintlig fasad och fått hela skärmtaket på plats. Där saknas nu bara en invändig inklädnad av taket. De stora fina glaspartierna har kommit på plats och monteras klart allt eftersom. Samtidigt så transporterar vi gips och reglerar för att börja bygga lägenhetsavkiljande väggar, undertak och rum invändigt.

2023-07-07

Glaspartier, visnings­lägenhet och skärmtak

Efter att vi har rivit fasaden så är det nu fullt fokus på att skapa ny­tt. Just nu så håller vi på att bygga det skärmtak som kommer att följa längst hela fasaden och vara ett tak över ateljébostädernas uteplatser.

Läs mer

Efter att vi har rivit fasaden så är det nu fullt fokus på att skapa ny­tt. Just nu så håller vi på att bygga det skärmtak som kommer att följa längst hela fasaden och vara ett tak över ateljébostädernas uteplatser.

Efter semestern kommer även glaspartierna att monteras men vi har tjuvstartat med ett. Vi håller nämligen på att iordningställa den visnings­lägenhet som kommer att finnas att besöka i samband med vår säljstart i september. Denna vecka har det stora, fina glaspartiet i den lägenheten kommit på plats.

Vi har även rumsbildat inne i lägenheten och kommer under sommaren montera kök, lägga golv, måla, sätta plattor i badrum osv. Det är riktigt spännande och det kommer bli riktigt fint!

Önskar er en fin sommar! 
Anna Larsson, projektledare för Nivå Ateljé på Besqab

2023-05-05

Rivningsarbeten inför att produktionen ska dra igång

Vi håller just nu på att måla om fasaden på det befintliga huset där ateljébostäderna kommer att inrymma i bottenplan. Vi har även börjat med rivningsarbeten för att ta ned fasaden där det kommer sitta fina stora glaspartier in till bostadens huvudentré.

Läs mer

Vi har precis lagt handen på de sista detaljerna kring inredningen och planerar nu för att sätta i gång produktionen av dessa unika lägenheter. En visnings­lägenhet kommer stå klar tidig höst inför säljstarten. Vi kommer även under våren och sommaren att arbeta med intilliggande förskola och marken utanför.

I det stora projektet Nivå pågår produktionen för fullt och snart har alla tio husen kommit upp med sin stomme, tak och fasad och våra invändiga arbeten är i gång.

Vi återkommer med mer information framöver!

Rivning av byggnaden som ska bli en ateljébostad